posture hållningsförbättrare

Similar Posts

51 Comments

 1. Jag skulle gärna vilja ha en posture för att förbättra min hållning! Jag skulle speciellt använda den under promenader och springrundor! :)

 2. Jag behöver en Posture för att få bättre hållning förstås! :) det verkar som axlarna bara skjuts lägre fram och hållningen blir sämre hela tiden..

 3. Jag skulle vilja ha en posture eftersom jag alltsedan graviditeten haft svårt att hålla axlarna “upprätt” om jag inte aktivt tänker på det. De faller alltid framåt. 

 4. Visste inte ens de fanns men den ser ut som den kunde hjälpa mig mycket efter min axeloperation i våras. Efter att i flera år gått med axelproblem på höger sida har jag istället använt nacken för att kompensera det onda. Det i sin tur har gett mig väldiga problem i båda axlar, nacke och skuldror. Sjukgymnastik gäller för att försöka bygga upp det igen. En posture verkar kunna hjälpa till att räta upp hållningen efter så många års snedbelastning :).
  Mvh Caritha

 5. Hej! Jag har haft tendiniter i vardera axeln med jämna mellanrum. Detta pga att axlarna faller anteriort, utgångsläget blir dåligt och jag tränar således tyvärr med axlarna i fel position. Är själv fysioterapeut och tränar scapulamuskulaturen och rotator cuffen alltid då jag är i gymmet, trots detta har jag problem med axlarna. Jag är väldigt intresserad av att testa denna Posture främst för min egen skull, men är även intresserad av att testa den ur fysioterapeutisk synvinkel! :)

 6. Den skulle jag behöva för gång på gång kommer jag på mig själv med att stå/sitta utan någon som helst hållning. Och jag har jämt stela och sjuka muskler i nacken och skuldrorna!

 7. Yes please! Jag var vippen på att beställa hem en sådan för bara några dagar sedan men var inte säker på om den faktiskt är så bra som det låter men nu skulle jag ju få testa och motbevisa mina fördomar. Jag har så dålig hållning och skulle nu kunna förbättra den.

 8. Jag skulle använda den ofta för att räta upp min hållning, och framför allt för att lyckas hålla rätt hållning. Har börjat med fustra-träning som också tränar hållningen och denna posture skulle vara ett bra komplement. Jag behöver den!

 9. Min man, Fredrik, är en underbar man som allt sedan vi träffades, som 15-åringar, på olika sätt lidit av sin dåliga hållning. Han är en i grunden stolt man, men som bekant är kroppshållningen en viktig del i hur vi uppfattas av vår omgivning. Jag vet att Fredrik genom åren påverkats av sin hållning och han har på olika sätt kämpat för att komma till rätta med sin hållning och de följdreaktioner som kroppen fått av denna (migrän och tinnitus) För en tid sedan läste han om posture och gav då uttryck för att detta kanske kunde vara lösningen på hans bekymmer och mot bakgrund av detta skulle jag bli så glad om jag tillsammans med dig fick möjlighet att ge honom denna gåva som jag menar kan vara början på något nytt i hans liv!

  Tack för en bra blogg!

 10. Jag har alltid haft axlarna mer framåt, vilket leder till att jag får huvudvärk och allmänt trött, sjuk rygg. På kvällen när jag lagt mig känns det bara hur ryggraden knakar och sträcks ut igen. Slutsats: jag skulle mer än gärna använda en sådan. Dessutom har jag ju testat just den där och ser att den är såå bra! Jag tror jag skulle använda den när jag jumppar, men också annars också när jag lever och mår, då kunde jag ha den under kläderna. 

 11. Jag skulle älska en posture! Är en positiv träningsgalen tjej som är i grunden alpin tävlingsåkare. I februari skadade jag ryggen och jag gick från att träna på elitnivå 9-10pass/v till vad jag kan göra nu som inte är speciellt mycket. Läkarna har inte kommit på vad det är och efter 8 månader så blir jag rätt lack. Jag vill göra allt för att ryggen ska bli bra, jag är liksom 17 och har problem som man borde ha när man är 70.. min hållning har blivit mycket sämre och speciellt när man sitter i skolan flera timmar varje dag , så jag skulle använda den så mycket jag bara kunde!
  Tack för att du bloggar, läser alla dina inlägg och testar övningar så gott det går med ryggen, mycket insperation!

 12. Pratade för bara några dagar sen med en kamrat till mig om att jag måste göra nåt åt min hållning. Tror verkligen att en posture kan va lösningen och nu lottar du ut precis en sådan som vi pratade om :) nu e det bara att hålla tummarna :)

 13. Visste inte ens att såna fanns, men skulle väldigt gärna testa en. Jag går omkring med spänd nacke, axlar och skuldror 24/7, min hållning vet du hur ser ut och du vet vad jag har för jobb. Kanske en posture skulle kunna hjälpa mig lite? :)

 14. Jag skulle jättegärna pröva på posture. Har väldigt ofta spänningar i skuldrorna och skulle vilja pröva och se om det hjälper. :) 

 15. redan före min graviditet hade jag otroligt spända nackmuskler och ryggproblem! nu efteråt så har jag fått lite bättre ordning på mig med hjälp av träning! men det är fortfarande inte bra, så jag tror en posture skulle kunna hjälpa mig att få ännu bättre ordning på min rygg och hållning!! :)

 16. Jag skulle behöva en posture för att min hållning bara blir sämre. Jag har haft dålig hållning sedan jag var yngre och jag skulle vilja börja få bättre hållning så man ser bättre ut och inte ser så ihopsjunken ut.

 17. Gillar att träna för man mår så mycket bättre av att hålla igång, dessutom måste man vara vid god fysik i mitt jobb (ambulans). Har dock senaste tid märkt att min hållning inte längre efter föregående graviditet är det samma mer, och lider av en “trött rygg”. Försöker jobba på det, men med småbarn, jobb och husrenovering är tiden lite knapp ibland… Därför kunde Posture passa mej perfekt, få mej att träna min hållning medan man håller på med annat :)
  -Linda-

 18. Hej! skulle vara bra för min migrän som kommer utav dålig hållnig och spända axlar och nacke. Vore underbart om de fanns något så enkelt som faktiskt kan fungera (: Kram

 19. Skulle behöva en Posture för att förbättra min hållning, vilket skulle minska min spända nacke.. 

 20. Ahaa. En sån har jag tänkt på länge! Alla kontorsråttor skulle behöva en sådan där. Själv är jag en typisk sådan. På jobbet faller bägge axlar framåt och när man väl kommer hem så är det inte så lätt att håxa på att dra axlarna bakåt. Brukar märka det först en liten bit in på löprundan, när jag ser att händerna går in framför magen,  i stället för att gå snyggt på varsin sida.
  Med en sån på sig under kavajen på jobbet så blir man garanterat mera medveten om sin hållningn. Och med bättre hållning får man mera självförtroende och karisma och med mera karisma få man bättre jobb, och kanskem kanske kan man få att sånt bra jobb att man får mera fritid och mindre datortid :)
  Dessutom skulle jag ABSOLUT låna ut den åt min mamma också. Hon håller på bli gammal och har alltid haft problem med hopsjunkna axlar. Nu gör det här att hon ser ÄNNU äldre ut fastän hon egentligen är pigg och glad och väldigt vacker!

 21. I mitt jobb både sitter jag och lyfter mycket. En posture skulle hjälpa i vardagen och påminna mig hur jag skulle sitta nu igen för att inte efter en stund säckna ihop på stolen och även då jag stressar och lyfter mycket. Har pratat om posture på jobbet, skulle vara kul att ha en och visa även mina underbara jobbar kompisar hur mycket den kan hjälpa

 22. Hejhej! Vilken rolig och bra tävling! Anledningen till att jag är med och deltar är för att hjälpa min sambo att “räta på sig”. Han är nästan 10 cm längre än mig men tack vare, eller ska jag säga pga sin dåliga hållning tror alla att vi är lika långa. Så, jag skulle vilja vinna en posture för att förbättra hans (och såklart min också ;) hållning!

  Tack för en bra blogg!

 23. Jag tror att en posture skulle kunna hjälpa mig att slippa ifrån min ständiga huvudvärk och sjuka rygg. Jag har en väldigt dålig hållning och mina axlar sjunker frammåt automatiskt. Har gymnastikprogram för ryggen och det hjälper nog, dock har fysioterapeuten sagt att jag borde få ordning på hållningen – och en posture tror jag skulle vara första steget i rätt riktning :)

 24. Är verkligen i behov av bättre hållning! Jag har konstant spända axlar och nacke, kommer på mig själv att dra upp axlarna och då slappnar jag av för stunden, men hur länge kan man egentligen tänka på att “släppa ner” axlarna? Så då spänner jag igen, ända tills jag kommer på det igen. Hemma bär jag på två barn och på jobbet sitter jag framför datorn, så min stackars hållning är verkligen inte vad den borde. Jag är dessutom ganska lång, men eftersom jag har så dålig hållning ser jag ut att vara mycket kortare, vilket är synd. Jag skulle absolut vilja känna mig lång och ståtlig…

 25. Hållning -vad är det!? När man går och bär på en 8 kilos baby dagarna i ända finns det inte kvar nåt som kan kallas hållning. Det första som syns när man kommer genom en dörr är ett par axlar… :S En posture skulle alltså sitta perfekt! (Ja, den borde jag ha använt redan för fyra graviditeter sen)

 26. Vet så väl att jag borde sträcka på mig men sjunker alltför lätt ihop…som den korta tjej jag är så skulle en rakare hållning åtminstone få mig att verka liiite längre :)

 27. Jag skulle gärna vilja ha en posture som en gåva till min syster. Som har haft problem med axlar å rygg i olika omgångar i en längre tid nu. Tror verkligen att hon skulle ha nytta av den.. :)

 28. Jag skulle behöva en posture för att jag jobbar på kontor och har ischias. Så jag försöker nu pröva ALLT för att slippa min värk! :)

 29. Detta skulle möjligtvis kunna vara min räddning. Har en otroligt dålig hållning och har blivit stel både på ryggsidan och på buksidan. Vissa dagar är värkmedicin mitt enda alternativ för att kunna “vara” eftersom muskler o. senor vid både scapula och sternum är helt åt skogen…. Hoppas på denna! :)

 30.  Jag skulle gärna vilja ha en sådan, jag har sedan tonåren varit sne i min rygg och mina axlar men med hjälp av regelbunden träning blivit bättre och bättre. Jag tror att den posture skulle kunna hjälpa mig att få ännu bättre hållning och stärka min kropp, och där med kunna ta min styrketräning till en ny nivå.. :)

 31. I och med mitt ammande verkar det som om mina axlar sjunkit ner en par cm… Har sprungit ett par ggr till massören och han har påpekat att jag borde förbättra min hållning när jag ammar och då jag inte ammar. Posture skulle därför vara perfekt för mig! :)

 32. Det där är precis vad jag, “hösäcken” behöver. Skulle må så mycket bättre i axlar och rygg :) 

 33. Oj, den vill jag vinna. Har faktiskt funderat på att köpa en, men har ännu int “jöutast”. Jag är ju gravid för tillfället och jag sitter som vanligt som en hösäck. Mina bröstmuskler är lite för spända och axlarna har jag lite för långt fram, vilket förståss inte är bra, och speciellt inte i mitt tillstånd. Jag har ibland fått riktigt sjukt i bröstkorgen på kvällarna och även haft lite tung andning. Och jag tror det beror mycket på min hållning. Så ja, jag vill väldigt gärna vinna för att se om det hjälper. Jag vill ju kunna njuta av graviditeten och inte bara ha ont om kvällarna! :)

 34. Jag skulle gärna vilja ha en Posture då den verkar vara ett bra hjälpmedel för hållningen när man till exempel pluggar, som jag gör. Det skulle även vara en  hjälp att förbättra sits och hållning i min idrott, eftersom jag rider och då är det extra viktigt att försöka sträcka bak axlarna och stretcha framsidan som lätt blir spänd. För att få en bra och sund hållning som är stabil hela livet! :) 

 35. Har stillasittande arbete och har ofta spänningshuvudvärk! Har länge tänkt skaffa en för att se om den kunde hjälpa mig få bättre hållning.

 36. haha det här var ju sjukt. 
  Skulle googla på ryggträning och hitta in hit, och så ska du lotta ut något som ser ut att vara svaret på mina mardrömmer.
  Har en rygg som spökar och jobbar ständigt med att få upp hållningen bättre.

  Hur som helst så vet jag ju vad det är jag behöver nu iaf, en posture ;), om jag inte har turen med mig

  Rock on bruden !!

 37. Jag har problem med alla de symptom du beskrev i ditt blogginlägg. Jag försöker att förbättra min hållning, bl.a. genom att speciellt träna baksidan av axlarna och jag har även tagit del av dina tips för bättre hållning och dina tips på övningar för att öka rörligheten i ryggen här på bloggen. De är bra övningar men posture skulle vara ett bra komplement till träningen. 

 38.  åhh kul att jag och min vän pratade om denna idag och jag tänkte köpa en till henne i födelsedagspresent, dock inte så uppskattat av min plånbok hehe arbetslös ungdom. Iallafall så är min kompis hållning riktigt dålig och vi är bara 19 år, börjar bli lite orolig över hur hennes hållning kommer se ut i framtiden… Därför vill jag vinna den!! hon skulle bli sååå glad, hon ger alltid mig så bra presenter och jag vill kunna ge henne något riktigt bra utan att behöva leva på nudlar! :D

 39. Hej. Först och främst tack för en bra blogg, jag har ramlat över den i flera olka sammanhang men framförallt när det gäller träning. Men nu till Posture, intressant uppfinning, jag skulle verkligen vilja prova om den fungerar på min skrivbordskrökta rygg som jag gång efter annan får problem med trots träning och stretch. Min fundering är om Posture gör sitt jobb när jag är som mest stressad på jobbet för det är då jag sjunker ihop och tappar hållningen, och får ont. Kan Posture se till att snäppa mig ur stress-dålig hållning-värk moden?

 40. Tack för en otroligt inspirerande sida.
  Jag skulle verkligen behöva en posture då min hållning är otroligt dålig.
  Även för att jag och min sambo går i bröllops tankar men jag är lite orolig
  För vill ju inte stå där i kyrkan och se ut som en hösäck på sin stora dag.

 41.  Jag vill gärna he en posture. Är hemmamamma med tre barn:) Har fått en riktigt dålig hållning p.g.a graviditet och bärande av barnen. Skulle använda posture hemma medan jag sköter om barnen. Är kort så skulle vara skönt att inte se så ihopsjunken ut =D

 42. Jag skulle gärna vilja ha en Posture för att förbättra hållningen i mitt jobb och även på min fritid. Jag jobbar inom vården med äldre och det märks nog hur trött ryggen och axlarna blir och att hållningen inte är den bästa. Så västen skulle vara ett bra sätt att börja spara på min kropp så att jag orkar fortsätta att jobba med de äldre i en lång tid framöver utan att kroppen är sjuk :)

 43. Jag skulle gärna vilja ha en Posture så jag kan gå ordning på mig rygg, problemet med den är att jag är sned ett antal procent och den här produkten kanske kunde kunna hjälpa mig med detta och även få ordning på min hållning. Har ju hela livet framför mig, är ju bara 20 år och vill få lite ordning på detta. Spänner mig väldigt ofta så jag får denna hemsk spänningshuvudvärk, så jag tror att Posture kunde vara till god hjälp så jag kan få ordning på detta :)

 44. Jag skulle gärna vilja ha en posture för att räta upp mig och få tillbaka en fin hållning. Jag arbetar framför dator dagarna långa och har börjat få framåtlutande axlar (främst höger) och lite “insjunken” hållning, trots att jag styrketränar minst 3 ggr/vecka och försöker motverka detta. Jag tror en posture skulle hjälpa mig mycket bra! Toppenbra blogg förresten! //Annika Hägglöf

 45. Jag har jobbat hela sommaren som fotograf och nu under hösten hoppar jag in så fort de behöver mig på tidningen. Som fotograf är det olika jobb varje dag, men det mest slitsamma är att bära på all utrustning, speciellt sportjobb då två kameror och ett mindre och ett större teleobjektiv alltid måste släpas med. Jag älskar mitt jobb men det är så många som verkar tro att jobbet som fotograf är lätt, men de har fel. Dålig hållning och sned rygg får man på köpet. Därför skulle en posture underlätta och hjälpa min rygg att hålla ett tag till :) 

  Hälsningar
  Linda Eliasson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *