Hållningsträning

Similar Posts

14 Comments

  1. jaa, he sko vara ti print ut dehä nu tå å byri djära nating :) hoppas ni har i fint ti söderut! :)

  2. Undrar vad dina blå Nike inneskor heter? Snygga! Skulle du rekommendera dem till en smal fot med pronation?

    1. Dom hette Nike Free Fit Winter. (Finns också en modell som är lite lägre än vintermodellen, Nike Free Fit). Skon är riktigt lätt och har ingen bra dämpning, så det är en typ av barfotasko, även om den egentligen är menad för inomhusbruk. Dock är den inte helt platt, utan har en antydan till pronationsstöd, vilket jag egentligen inte gillar. Det beror på hur stor pronation du har. Om du har riktig kraftig pronation så du inte kan använda vanliga skor rekommenderar jag dem inte, men för en svag pronation tror jag nog att skon ska passa bra. De är också ganska smala, passar iallafall på mina ganska smala fötter!

  3. Tusen tack för det, jag bookmarkar!
    Hälsar en mamma med trötta axlar och spänningshuvudvärk var och varannan dag (och med kroniskt dålig hållning, men det är en annan historia).

    1. Hej! Jo tack för tipset, de kan funka för att man ska lära sig ha en bra hållning, men de är inte bra att använda jämt. Men om man använder den på rätt sätt så att man koncentrerar sig på att ha en bra hållning med den så kan den vara riktigt smart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *