Mountainbiking i Ådö – Fredagsfeeling när det är som bäst!

Mountainbiking i Ådö – Fredagsfeeling när det är som bäst!

08.08.2015

Vi satt som på nålar hela förmiddagen igår och väntade på ett eventuellt samtal från mäklaren av den fina, lilla tvåan nära stranden på Drumsö. Och till sist kom samtalet, när vi precis hade kommit förbi ring 1:an på väg till Jakobstad. Lägenheten var vår! Lägenheten var helt perfekt, så vi är så nöjda att vi fick den.

Den långa körningen lyckades inte ta död på det goda fredagshumöret, utan det blev ännu bättre när vi hoppade på cyklarna nästa direkt vi kom hem, och tog sikte på Ådöskogarna tillsammans med våra vänner.

ådö2

En suddig bild från det svåraste partiet.

ådö

Det blev en ca 25 kilometer lång rutt på de smala skogsstigarna i ett varierande tempo. Skymningen kom på rätt så snabbt, så bilderna blev väldigt suddiga med min telefonkamera.

Ibland fick man trampa som en tok för att hinna med gänget och ibland tog vi det lugnare. Men stigen var helt perfekt. Även om sommaren varit regnig så fanns det inte många blöta partier. Oftast var det lättframkomlig, jämna stigar men närmare mot Ådö var det lite svårare stenpartier också (som man kan se på bilderna). Vi tog en liten paus längst ut på klipporna och beundrade utsikten mot havet och Mässkär.

ådö3

ådö4

På vägen tillbaka blev det snabbt mörkt, så stigarna blev svårare att följa. Den sista biten cyklade vi på grusvägar ut till Fäbodavägen och tillbaka hem på asfalt.

Jag kom hem ganska trött men nöjd. Fredagsfeeling när det är som bäst!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

2 thoughts on “Mountainbiking i Ådö – Fredagsfeeling när det är som bäst!

  1. esterii skriver:

    Hej hopp, kul med en träningsblogg i Österbotten.. En har ju sina rötter där.. Lycka till.. Kram

    1. Lina skriver:

      Kul att du hittade hit till bloggen! Tack och detsamma till dig! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen