Tunt träningslinne från H&M

Similar Posts

7 Comments

  1. har du några bra tips för magträning och mat som är att föredra när målet är en plattare mage? Jag har tränat mage aktivt ett halvår och haft en bra kost i snart ett år. Tränar varierat, styrketräning 2ggr i veckan. Mycket har hänt men lika mycket finns kvar att jobba med :). MVH en tvåbarnsmamma

    1. Det låter bra att du tänker på både träningen och kosten. Tänk på att träna mest kondition eftersom det är det som får fettet att försvinna tillsammans med en bra kost med lite kolhydrater och socker. Sen är det bra att träna de inre magmusklerna eftersom det är de och inte de raka som gör magen plattare. Ju strängare, desto bättra resultat, och själv bestämmer du hur mycket du vill satsa. Sen är det också bra att komma ihåg att ingen sker hux flux, utan ha lite tålamod! Fortsätt på samma sätt! :)

      1. Tack! Inget är väl omöjligt. Men jag vill nog påstå att de e ganska “otacksamt” när man ska gå ner i vikt/forma om kroppen. Pinnsmal är inte mitt ideal, men hängmage vill jag faktiskt inte ha :D har varit utan godis sen nyår och ätit minimalt me socker. Såg mest resultat i början men nu stampar vågen på stället och måttbandet visar ingen skillnad heller. Blä!

  2. Detta är menat som konstruktiv kritik! Du borde göra armhävningarna hela vägen ner samt hålla armbågarna invid kroppen, mkt bättre på axlarna. Sedan dina chins, du blir mkt starkare om du går ber i dött häng varje gång. http://www.gymnasticswod.com där finns skitbra tips på hur man ska göra rent teknikmässigt.

    1. Tack för det! Jag vet nog om det, skulle jag lära ut “hur en armhävning ska göras” så skulle jag nog visa att man ska gå hela vägen ner, samma sak med chinsen. Men som jag skrev var jag ju på sista repetitionerna och jag skulle inte ha orkat om jag skulle ha gjort dem helt rent! Det känns minsann ändå… Jo armbågar intill kroppen är tyngre, det ska jag träna på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *