Kitesurfingvideo från Tarifa: This is the Tarifa we found

Kitesurfingvideo från Tarifa: This is the Tarifa we found

01.12.2015

Äntligen är den här – vår kitesurfingvideo från Tarifa! Jonathan och jag fixade ihop den tillsammans i helgen och nu kan vi presentera slutresultatet!

Vi spenderade ju maj och juni i år i Tarifa, Spanien. Det kan nog vara något av det bästa vi någonsin gjort och vi båda älskade att vara där. Vi kombinerade ju arbete hemifrån med kitesurfing. Och det blev rätt så mycket kitesurfing faktiskt. Tarifa är ju ett av världens mest blåsiga ställen så det var inte många dagar vi inte kitesurfade.

Men nog talat – här kommer vår kitesurfing video i alla fall. Jag hoppas ni ska gilla den! Håll i minnet att vi inte är några proffsfotografer och njut av åkningen och omgivningarna!

 

kitesurfing video tarifa

 

kitesurfing video tarifa

 

solnedgång

 

endagtarifa

 

kitesurfing video tarifa

 

gibraltar1

 

kiteboarding video Tarifa

 

kitesurfing video tarifa

 

kiteboarding video Tarifa

 

kiteboarding video Tarifa

 

kiteboarding video Tarifa

 

Vill du se mera om Tarifa kan du också kolla in vår Tarifa by Longboard-video där du kan se mera av staden.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

9 thoughts on “Kitesurfingvideo från Tarifa: This is the Tarifa we found

 1. Per-arne skriver:

  Hej !Tack för underbara videos och härliga bilder !Härligt att se på i höstmörkret Och du är så grymt duktigt Är så imponerad av allt de du gör

  1. Lina skriver:

   Tack! Vad roligt att du gillade! Tusen tack! :)

 2. Huuuuur fantastiskt är inte det här! :D Åhh vad jag blev sugen på Tarifa, visade filmen för sambon och han blev lika sugen han! Vi funderar ju på att flytta dit över våren och sommaren nästa år och ta upp kitesurfandet på riktigt, vi är ju båda helt nybörjare.

  Hur står det till med plattvatten där? Det såg ju bra ut på dina videos, hade ni mycket plattvatten när ni var där? Och hur mycket folk är det som kitear? Tycker det är lite jobbigt som nybörjare när det är massor av folk man kan trassla in sig i… :S :D

  Oavsett, fantastisk video, bra gjort!

  1. Lina skriver:

   Hej och tack ska du ha! Vad roligt att läsa din kommentar, jag bli så taggad på att själv åka tillbaka till Tarifa och så kitesurfar vi där hela våren tillsammans, hehe.. :) Nej men absolut ska ni åka dit! Tarifa är som allra bäst på vintern och på vår/höst, sommaren brukar det bli väldigt fullt med turister och kitesurfare och då är det ju förstås svårare som nybörjare. Men juni när vi var där var det ännu helt ok, och man hittar nog för det mesta en egen liten plätt man kan träna på. Men det kan vara bra att veta. :)

   Det finns åtminstone två spots med bra plattvatten, men de är väldigt beroende av både vindriktning och tidvatten och funkar bara ibland. För det mesta får man träna på chop i Tarifa. Så med det sagt, Tarifa är inte det bästa stället för att lära sig kitesurfa, men när du lärt dig där så kan du sen överallt.. ;) Fast många lär ju sig kita där ändå, så låt det inte avskräcka er. Tarifa är ett så härligt ställe annars med en så härlig surfkultur!

   1. Tusen tack för bra svar! Vet du några andra bra spots i Spanien när det gäller att lära sig kitesurfa?

    1. Lina skriver:

     Tarifa är nog ändå någon av de bästa, eftersom du verkligen har vind ofta, så man lär sig ganska snabbt. Costa Brava norr om Barcelona har kanske mera nybörjarvänliga stränder, men där blåser det inte lika ofta. Kanske du varit där?

     1. Det verkar bli Tarifa ändå, ska bli skoj! Vi letar lägenhet just nu – hur gjorde ni och har ni några ingångar? :)

     2. Lina skriver:

      Åh vad härligt med Tarifa! :) Jag skulle nog kolla på airbnb och boka så tidigt som möjligt. Vi var så sent ute förra våren att det var svårt att hitta något bra. Har nog kontaktuppgifter till en mäklare men skulle kanske inte skicka numret, hon verkade inte vara den mest pålitliga typen! Men om ni bokar några månader före har ni säkert många bra alternativ att välja mellan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Kitesurfing Sponsors

Gamla inlägg

Sök i bloggen