kiteboarding video Tarifa

Similar Posts

9 Comments

 1. Hej !Tack för underbara videos och härliga bilder !Härligt att se på i höstmörkret Och du är så grymt duktigt Är så imponerad av allt de du gör

 2. Huuuuur fantastiskt är inte det här! :D Åhh vad jag blev sugen på Tarifa, visade filmen för sambon och han blev lika sugen han! Vi funderar ju på att flytta dit över våren och sommaren nästa år och ta upp kitesurfandet på riktigt, vi är ju båda helt nybörjare.

  Hur står det till med plattvatten där? Det såg ju bra ut på dina videos, hade ni mycket plattvatten när ni var där? Och hur mycket folk är det som kitear? Tycker det är lite jobbigt som nybörjare när det är massor av folk man kan trassla in sig i… :S :D

  Oavsett, fantastisk video, bra gjort!

  1. Hej och tack ska du ha! Vad roligt att läsa din kommentar, jag bli så taggad på att själv åka tillbaka till Tarifa och så kitesurfar vi där hela våren tillsammans, hehe.. :) Nej men absolut ska ni åka dit! Tarifa är som allra bäst på vintern och på vår/höst, sommaren brukar det bli väldigt fullt med turister och kitesurfare och då är det ju förstås svårare som nybörjare. Men juni när vi var där var det ännu helt ok, och man hittar nog för det mesta en egen liten plätt man kan träna på. Men det kan vara bra att veta. :)

   Det finns åtminstone två spots med bra plattvatten, men de är väldigt beroende av både vindriktning och tidvatten och funkar bara ibland. För det mesta får man träna på chop i Tarifa. Så med det sagt, Tarifa är inte det bästa stället för att lära sig kitesurfa, men när du lärt dig där så kan du sen överallt.. ;) Fast många lär ju sig kita där ändå, så låt det inte avskräcka er. Tarifa är ett så härligt ställe annars med en så härlig surfkultur!

    1. Tarifa är nog ändå någon av de bästa, eftersom du verkligen har vind ofta, så man lär sig ganska snabbt. Costa Brava norr om Barcelona har kanske mera nybörjarvänliga stränder, men där blåser det inte lika ofta. Kanske du varit där?

     1. Åh vad härligt med Tarifa! :) Jag skulle nog kolla på airbnb och boka så tidigt som möjligt. Vi var så sent ute förra våren att det var svårt att hitta något bra. Har nog kontaktuppgifter till en mäklare men skulle kanske inte skicka numret, hon verkade inte vara den mest pålitliga typen! Men om ni bokar några månader före har ni säkert många bra alternativ att välja mellan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *