träning VS kost

Similar Posts

9 Comments

  1. Jo, bra! Precis så! Mitt inlägg blev väldigt ytligt med fokus på vikt i och med att jag började fundera på de här procenterna hit och dit, så det handlade det om denna gång. Men det är klart att hälsa och träning är så mycket mera än så! :)

 1. “Ju mer du tränar desto mer skräp kan du äta utan att det syns på dej”.
  Njaa… Mycket skräpmat syns nog alltid nånstans; humöret, immunförsvaret, hyn, tarmfunktionen, energinivån etc etc. Det är ju inte bara vikten det handlar om. Träning är så mycket mera det :)
  Men det vet du nog. Lite provocerande skrivet bara ;)

  1. Jo det är ju klart! Och det var det jag försökte få fram i den sista meningen men det är inte så lätt att skriva blogg alla gånger.. :D Nu blev fokus i detta inlägg på vikten. Men jag förstår precis vad du menar, bra point! :)

 2. Kroppen når förstås alltid sämre av att äta skit än att äta bra. Jag tror inte att man fullt ut kan kompensera för skräp med motion dåbdetvsom Mimmi skriver, påverkar mkt mer än vikten. Däremot kan man göra det utmärkt on det handlar om bra mat i kanske onödigt stora kvantiteter. Med lite tur underlättar det för muskelbyggande också! :-)

 3. Nej förstås, så är det ju såklart! Men bra mat i kvantitet är ju super för den som vill bli stark, precis som du säger :)

 4. För mig som har som mål att leva sundare, hålla min vikt och gärna få resultat av min styrketräning gör nog maten 80% av resultatet. Kika gärna in på min receptsida MAT FÖR RESULTAT där alla recept är på nyttig och god mat för oss som tränar. Kalorier och makron uträknade! http://www.matforresultat.se/

  Vänligen Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *