LCHF uthållighet

Similar Posts

11 Comments

 1. Jag började äta LCHF i februari och jag mår så otroligt mycket bättre i allt.
  Jag trodde absolut att jag skulle bli svag i träningen utan kolhydrater men det blev tyvärr om.

 2. hej..började äta Lchf för ett år sen då maken fick diabetes 2… Han har fått superfina resultat både vikt, och värden..,.men jag märker INGEN skillnad…vågen står stilla! Kan i te heller påstå att jag presterar varken bättre eller sämre…så jag är lite besviken, faktiskt…har du nåt tips! Tränar konditon( pw och jogging) 4-5 ggr veckan + gym 3 ggr v…kör liberal Lchf…

  1. Hej! Ja, det är helt enkelt så att det passar bättre för vissa än för andra. Men har du testat att dra ner på mjölkprodukter som mjölk, fil och yoghurt? Det brukar vara en grej man lätt kan få för mycket av. Samma sak gäller också nötter, blir det för mycket kan det påverka vikten negativt.

 3. Har ätit lchf sedan 2012 och har gått ner totalt 32 kilo.
  Nu efter andra graviditen så händer det ingenting.
  På första graviditen gick jag ner mina 12 kg på 10 dagar och nu står jag stilla på samma vikt i några månader.
  Äter lchf (inte strikt pga amning) och tränar hemma samt går 5 mil i veckan.
  Har ju fått resultat innan av lchf men inte nu…

  1. Det kan bero på olika orsaker, hormoner, brist på något, det totala intaget etc. Sluta inte med LCHF, men se om det är något i din kost du behöver ändra på ännu. Lycka till!

 4. Hej! Jag tror att LCHF passar alla, inte bara vissa. Det handlar om att hitta rätt bara. Att hitta rätt mängd mat, protein, fett, kolhydrater. Att äta magnesium, salta med jodberikat salt. Det är så mycket som spelar roll. När man äter kolhydrater så försvinner alla brister i bruset av sockret. Man blir som dopad och märker inte av det. När man tar bort kolhydraterna så märks det mycket tydligare. När jag började med lchf och sprang så fick jag enormt svårt med att få upp hjärtfrekvensen, det kändes som om hjärtat skulle hoppa ur bröstkorgen. Kom på att jag skulle ta extra magnesium och vips var problemet borta. Det svåra för de flesta är att bestämma sig för att lchf är bra för mig. De är skeptiska i början och så fort det inte fungerar så lägger man av och tror att nä, det funkar inte för mig. Istället för att inte ge sig och komma på vad grundproblemet är. Det är nog väldigt sällan för lite socker…:-)

  1. Jag instämmer! Jag tror också att det är många som ger upp för lätt när de testar på LCHF. Som att det på nåt sätt skulle finnas bara ett sätt att äta LCHF och få i sig allt man behöver.

 5. Har ätit LCHF i två månader. Tränar inte regelbundet, men promenerar i snitt 1 h om dagen. Dock upplever jag att jag blir jätte trött i benen så fort jag kommer till en backe, de väger minst 1 ton vardera. Till sommaren ska jag vandra i Norge, vad ska jag gör för att inte bli så trött i benen?

 6. Dag 9 på LCHF. Har en fråga om träning och energi innan träning:
  Jag kör normalt styrketräning, antingen ganska tung med få reps, alt lättare med många reps. Nu har jag kört LCHF i 8 dagar och har ingen energi alls. Blir helt matt. Orkar inte lyfta lika tungt eller lika många reps. Fått gå ner rejält i vikt på alla övningar.

  Jag vet man bara ska äta när man är hungrig, men vad skulle du tipsa om att äta innan träning? Känner jag måste tillsätta energi. Förut åt jag alltid en banan :-o
  Äter lunch direkt efter så då får jag i mig protein
  Tack snälla på förhand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *