Jag i riktigt dålig bildkvalitet! Hade på mig en keps för att slippa regn i ansiktet.

Similar Posts

5 Comments

 1. Fast jag tror det hjälper lite mot träningsvärken om man inbillar sig att det känns mindre om man stretchar, jag tyckte det hjälpte innan jag fick veta det iallafall (visste det sedan en tid tillbaka alltså) haha :)

 2. Hej! Vad glad jag är som hittade din blogg! Hälsosamt, inspirerande och med en akademisk touch. när jag har tid ska jag plöja igenom fler inlägg :)

  Jag har några frågor.

  1. Vad är bra löpningsutrustning i höst- och vintervädret? Har en begränsad ekonomi men vill inte skylla på dåligt väder som det alltid är här… (Tack för inlägget om benhinnor och musiklista!)
  2. Vad anser du om LCHF?
  3. Jag går på LCHF och kombinerar det med korta promenader, plankanövningar och någon simtur i veckan efterföljt av bastustretch. Jag är 171cm lång och har gått ned Ca 5kg till 75kg. Vad anser du är en sund vikt till min längd? (Jag satsar på 68kg till jul och sedan ska jag se hur kroppen ser ut). Andra säger att midjemåttet ofta ger en rättvisare bild och på många syns skillnaden direkt. Jag har, trots -5kg (på 2mån – blev inte mer pga ett avbrott under en semestervecka då jag lade på mig)

 3. FFortsätter här. Ja trots mina -5kg har jag inte gått ned en enda cm runt midjan. (Ca 105cm). Vad kan det bero på? Jag ser dock att det börjar bli muskler under fettet men det sitter benhårt. :( vad kan det bero på och har du tips? Jag är ju långt bort från ett hälsosamt midjemått på 80cm. Tror du det är realistiskt för mig?
  4. Har du bra koll på simning? Hur viktigt är rätt teknik i ex fjärilssim? Jag har alltid bara sprattlat och använder så ett ben mer än det andra. Har du tips på hur jag kan bli en snabbare simmare?
  5. Om man säger att milen på timmen är bra vid löpning… Vad är bra tid på 1km sim?

  Tack för en kanonblogg och räkna med en ny följare :D

  1. Hejsan!
   Vad roligt att du gillar bloggen! Jag ska se om de skulle vara möjligt att skriva om hur man ska budget-klä sig i löparspåret i höst! Låter intressant och säkert något som många skulle ha nytta av. 
   Ja, jag tror att LCHF funkar bäst av dieter, men jag tror kanske det kan vara bra att inte vara alltför strikt, för att få det att hålla i längden. Eller det beror på hur stark du själv är förstås, men själv måste jag nog lalla till mig med lite kolhydrater ibland. Fast förstås får man ju bäst resultat med minst kolhydrater!
   Din träning låter bra och hälsosam, men skulle rekommendera att kanske lägga till lite mera högintensiva konditionspass om resultaten inte börjar visa sig. 
   Jag är faktiskt inte bra på simning alls, och vet inte hur man simmar fjärilsim eller vad en bra tid är på 1 km. Kanske någon annan här som vet? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *