Tid för träning?

Tid för träning?

31.05.2011

Jag har haft en lång paus från träningen nu och känner att det är dags att ta itu med den regelbundna styrketräningen igen. Jag har varit sjuk så länge och inte kunnat träna, och på resan räckte förstås kitingen mycket väl som träning. Nu skulle jag må bra att försiktigt börja träna igen (är ännu lite förkyld, men tror inte att det skulle skada) men har fullt upp med allt möjligt annat; skolarbeten och fulla arbetsdagar och mycket att tänka på. Men fast man tycker att man inte har tid är det väl så att man bara måste prioritera vad som är viktigast. Har man en fullbokad kväll med mycket att göra kanske ett träningpass kan reda ut huvudyran och i slutändan göra att sakerna går snabbare att utföra. Och att träna räcker inte så länge- har du tid att läsa detta har du kanske också tid att träna? Själv märker jag att jag nog oftast skulle ha tid ändå, men att jag inte alltid prioriterar träningen av olika orsaker. Men jag tycker det är skönt att ha en sund inställning till träningen, att kunna göra annat också och ta en paus från träningen om så krävs. Träningen är ju faktist som bäst och mest effektiv när man inte känner sig tvingad till det utan när man har lust till att träna.

Tid för träning

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen