PT-Online: Världens bästa julklappstips!

PT-Online: Världens bästa julklappstips!

08.12.2015

Har du alla julklappar inköpta ännu? Eller fattas ännu en julklapp åt din vän eller partner? 

Jag tänkte nu tipsa om en julklapp som passar den som redan har de flesta prylar man behöver, men som gärna tar emot hjälp med träningen, hälsan och kosten. Jag pratar ju förstås om PT-online!

Julklappar i form av olika upplevelser och tjänster blir allt trendigare – framför allt de som gör gott för hälsan. PT-online är smidigt, lättillgängligt och man får mycket hjälp till ett billigt pris. Om jag skulle få bestämma skulle PT-online vara årets julklapp!

Att köpa PT-online som julklapp hos mig går till så här: 

 1. Klicka dig in här i kategorin presentkort
 2. Välj PT Extended eller PT Extended 2.0 (skillnaden är att PT Extended 2.0 också har kostrådgivning)
 3. Klicka på “lägg i varukorg” och betala enkelt via Klarna med bank, faktura eller kort
 4. Presentkortet dyker upp direkt efter köpet i skärmen (du får också en kopia till din mail)
 5. Printa ut presentkortet och ge åt din vän
 6. Mottagaren tar kontakt med mig när han/hon är redo att börja träningen

 

presentkort PT-online extended 2.0

 

Jag fixade precis till årets presentkort, och de blev att se ut så här. 

Vad är egentligen PT-online??

Men hur går det är PT-online till egentligen? När jag berättar vad jag jobbar med så blir det antingen två reaktioner. Antingen blir det nickningar och leenden till svar, som betyder att man inte förstått något av det jag berättat, eller så får jag följdfrågor till svar.

Här är några av de vanligaste följdfrågorna jag får:

Hur kan man träna med någon online? 

Och då berättar jag hur all kontakt sker via internet. Oftast via mail, men ibland också facebook-chatten, whats-app eller telefon, allt för att jag ska hålla koll på mina deltagare. Kontakten till de jag tränar med varierar väldigt mycket. Vissa behöver mera kontakt och uppmuntran, medan andra klarar sig bättre utan ständig kontakt och uppdaterar mig bara ibland med hur träningen och kosten går.

Hur vet du hur mycket kunden tränar?

För att jag ska följa med hur kunden tränar så fyller man i en träningsdagbok, som både jag och kunden kan titta i.

 

Träningsdagbok

 

 Exempel på hur man fyller i en träningsdagbok 

Hur länge tränar man under PT-online? 

Varje PT-online-period är 7 veckor, varav 6 veckor är intensiv träning och en vecka är lugnare vilovecka. Efter den perioden kan man välja att fortsätta med en ny period, om man vill. Absolut inget måste.

Hur blir det rätt när du aldrig träffar kunderna? 

Innan det hela kör igång så ska kunden svara på ett frågeformulär om sig själv och göra ett träningstest. Svaren på träningstestet hjälper mig lägga rätt nivå på träningen. Varje träningsprogram jag skickar ut är skräddarsytt för kunden, så att det ska bli rätt. För alla kan inte träna på samma sätt, när vi alla har olika mål, nivå, träningsbakgrund och olika träningsredskap att träna med.

Det är det som är det bästa med just min PT-online – att det blir rätt. Oberoende av om du är nybliven mamma, inte har några träningsredskap eller har en värkande axel, så anpassas programmen på bästa sätt att passa just dig.

Träningsprogram pt-online

 

Träningsprogrammen har beskrivande bilder och text, så man ska göra övningarna rätt. 

Hur vet du att kunden gör övningarna rätt? 

Jag vet aldrig med 100 procents säkerhet att kunden gör övningarna rätt. Men jag ger noggranna instruktioner och berättar var övningen ska kännas. Sen kollar jag alltid upp att kunden förstått övningarna. Om det är något som är oklart, så ber jag ofta kunden filma sig själv och skicka till mig, eller så skickar jag över filmklipp där jag förklarar hur det ska göras.

Hur funkar kostrådgivningen då, bara via nätet?

Kunden börjar med att kort skriva hur man brukar äta. Sen skickar jag ut förklaringar och förbättringsförslag, beroende på kundens mål. Efter det får kunden skriva en veckas kostdagbok, som jag sedan analyserar och skickar feedback på. Allt tas i beaktan.

 

julklappstips pt-online

 

Får man faktiskt bra resultat av PT-online?

Om man själv är redo att köra igång, så brukar det gå riktigt bra. Man får komma ihåg att det ändå är man själv som ska träna och äta rätt – inte jag. Men när man har en coach vid sin sida som berättar exakt hur och vad du ska göra, så blir det så mycket lättare!

 • 90% väljer att fortsätta träna med mig efter en period
 • 90% av kunderna uppnår delvist eller helt sina mål
 • Bäst resultat får de som själv varit aktiva och vågat fråga och använda sig av coachingen.

—->Här kan du beställa PT-online som julklapp!<—-

PS. Vill man köpa PT-träffar med mig i Helsingfors till julklapp så går det också super! Maila mig på lina.bjorkskog@gmail.com så berättar jag mera.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

4 thoughts on “PT-Online: Världens bästa julklappstips!

 1. Kugge skriver:

  Ja det här kan jag ju rekommendera av hela mitt hjärta! :) Heja Lina!

  1. Lina skriver:

   Tack ska du ha! :)

 2. Mari skriver:

  Superklapp att få, verkligen :)

  1. Lina skriver:

   Ja, det tror jag också.. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen