En spansk midsommarhelg med sol och bad

En spansk midsommarhelg med sol och bad

22.06.2015

En midsommarhelg i södra Spanien kan tydligen vara hur bra som helst. Vi har solat och badat och kitesurfat och cyklat. Men mest har vi bara njutit av en ledig helg och det sköna vädret. Midsommaraftonen for vi en liten roadtrip, gjorde uppköp till närmaste matbutik där vi köpte med oss en massa gott och satt och piknikade på en fin strand i en underbar solnedgång.

solnedgång

Lördagen hade vi riktigt bra kitesurfing, vilket också blev avslutningen för kitesurfingen här i Tarifa. Vi klättrade också på sanddyner.

dynerna

Utsikten jag hade från dynerna:

dynerna utsikt

I går var det faktiskt också min födelsedag, och den firades med ännu en härlig solig dag. Tänk om alla födelsedagar vore så här blåhimliga, varma och soliga.

simma

Härlig havstemperatur för att simma, och bra mountainbike-spår, som alltid!

cykling

Titta förresten på hur sorglig naturen blivit! För två månader sen var allt detta så grönt ännu.

Och jag måste ännu visa upp presenterna jag fick. Ett par megasnygga skor (som jag nog hade valt ut själv, haha) och en målarbok och färgpennor! Den bästa presenten ever. Den här boken är mer än en målarbok – det är terapi! Jag älskar min målarbok och har på känn att jag kommer att lägga många timmar på denna bok i sommar!

present1

present2

Vi avslutade helgen med en supergod oxfilé igåkväll, den bästa man kan få i stan. Så gott!

Idag har vi vår sista dag här i Tarifa. Vi har haft en så underbar tid här, men nu är det dags att fira resten av sommaren i Finland. Det ska bli riktigt kul att köra hem också, för denna gång tänkte vi ta en annan väg genom italien och östeuropa. Vi siktar på att hinna se Venedig och eventuellt också Wien. Hade tänkt lägga upp några förhandsinställda inlägg här på bloggen, men man vet aldrig hur det hinns med här mellan allt jobb, packande och säljande av kitarna.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

8 thoughts on “En spansk midsommarhelg med sol och bad

 1. John Östlund skriver:

  Låter härligt. Grattis i efterskott.

 2. Ann-Christin Snellman skriver:

  Hej! Det verkar som ni fick en underbar avslutning på er Spanienvistelse :) och du en ovanligt fin födelsedag tillsammans med <3
  Här hemma njuter vi nu av sommaren som äntligen tycks vara på god väg. Ser fram emot att träffas och önskar er en trygg hemresa !

  1. Lina skriver:

   Hej! Jo det blev riktigt bra! Nu är vi redan i Italien så vi är på god väg :)

 3. JoLi skriver:

  Åh den där första bilden, så otroligt fin :) är det professionell fotograf? Värd att rama in <3

  1. Lina skriver:

   Oj tack! Nej den är faktiskt fotad med självutlösare på telefonen, men ljuset råkade vara precis rätt för att få till silhuetterna. Den blev ett fint minne! :)

 4. Elin skriver:

  Hej, ett tips om ni åker via Italien är att ta en tur förbi Garda-sjön! Norra delarna är kända för sina vindar och städerna såsom Saló och Bardolino är så mysiga. Trevlig resa.

  1. Lina skriver:

   Tack för tipset! Det låter underbart. Vi ska se om det passar in på vår resplan. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen