Stark med hantlar hemma: Ny serie träningsprogram

Stark med hantlar hemma: Ny serie träningsprogram

19.02.2021

Förra veckan lanserade jag min nyaste träningsserie: Stark med hantlar hemma!

Vill du träna effektivt, men undvika gymmet?

De här programmen är för dig som vill ta hemmaträningen till nästa nivå. Kanske du redan tränat hemma en del och känner till basövningarna som knäböj, utfall och planka och vill nu göra allt lite svårare med ett par hantlar som sällskap.

Jag älskar själv de här programmen som känns både tunga men roliga. Musklerna får bra styrketräning, pulsen höjs och svetten rinner efter några minuter. Jag har lagt fokus på att stärka kroppens baksida vilket är bra för dig som sitter mycket och vill få en bättre hållning.

Man behöver ha gjort någon typ av styrketräning innan för att ta sig an dessa program, men de passar ändå de allra flesta eftersom man själv anpassar hantlarnas vikt, och i vissa fall antalet repetitioner, till sin egen nivå.

Man kan göra programmen väldigt tunga om man föredrar det – eller genom att välja en lättare hantel kommer de att passa även dig som haft en tids paus med träningen.

Här kan du läsa mera om programmen och beställa!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen