rörlighetsträning för höft

Similar Posts

7 Comments

 1. Hej! Är det skadligt att ha hela kroppsvikten på foten när man gör detta? Har du ena benet bara vilandes på sidan i videon?

 2. Hej,
  Bra och intressant inlägg om rörlighet vid knäböj. Jag har vissa problem med det men inte så mycket i höften, mer att hålla stången med rätt fattning bakom nacken, har alltså svårt att hålla stången med smal fattning…det tyder väl på stela bröstmuskler va, eller vad tror du?

  1. Hej! Ja, det låter som stela bröstmuskler eller vad som är ännu vanligare, stel bröstrygg. Jobba mycket med med bakåtböjningar. En bra övning för att öka rörligheten är att knäböja framför en vägg med händerna ovanför huvudet. Du låter händerna glida upp längs med väggen. Ju närmare väggen, desto svårare.

 3. Hej. Jag kan inte göra knäböj. Beror på svaghet i benen men även rörlighet. När jag sätter mig på huk kan jag ej ha hälarna i backen utan blir sittande på tå. Sätter jag ner hälen välter jag. Några bra tips på hur jag kan börja?

 4. Hej Lina!

  Jättebra beskrivning. Dock tycker jag ändå att det känns svårt.

  Jag känner igen mig helt i vad Sara här ovanför beskriver. Frågan är då om strectchning av fotleden och vaden är lösningen (det är vad min sambo tror) , vad tror du ?

  Mvh Banaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *