Similar Posts

4 Comments

  1. Träning går trögt emellanåt, men bättre försöka än o strunta i det :D Jag har en fråga som jag jätte gärna skulle vilja ha svar på, det är nämligen så att jag införskaffat hantlar (ca 3 kilo eftersom jag e ganska nybörjare) Jag undrar vilka hantelövningar som är bra om man vill få “slimmare armar” eller hur man nu ska säga? Och sen så har min pojkvän blivit väldigt motiverad till att träna och undrar om du har några tips på hemma träning för honom (han vill få bort sin “falukorv” på magen och “biffa” upp sina armar lite ^^ För övrigt tack för en super bra blogg :D Kram

  2. hej, jag har spelat fotboll i snart 5 år och jag mår jätte dåligt just nu.. jag ska sluta med det. detta tar verkligen på mig och behöver hjälp och råd! får såna konstiga råd hela tiden! jag har extrema fotbollsvader och fotbollslår och är ganska bred och har ingen gump, fastän jag har så stora lår och vader så har jag ändå mycket fett vid innrsidan av låren, dvs mellan benen och får inte bort det. och rätt så starka biceps men usla triceps. jag vill få fina slanka ben och vader och platt mage och fina armar,och gump  jag är rädd o börja gymma för vill inte bli krampigare än vad jag redan är! snälla hjälp mig jag behöver råd..vad bör jag göra , vad bör jag äta? super tackasam för svar!

  3. På tal om trögt…har precis börjat träna för typ första gången ever…det går trögt…tur att din blogg finns så man kan få lite inspiration!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *