Similar Posts

2 Comments

  1. Hej!Är en 2 barnn Mamma som började stort på gym men finns inte tid eller ork just nu, har 2 kjesarsnitt bakom mig så ja skulle vara jätte glad om du skulle typ ha tid att göra ett "tränigspass hemma " med några övningar som man typ kan göra varje dag eller varannan,hoppas du vill dela med dig säkert flera som blir glad :) Läser din blogg dagligen,den är super!Kram från en Mamma som vill bli pigg o hurtig igen :)

  2. Hej! Det går jättebra att träna hemma, så låt det inte stoppa dig att du inte tar dig tid för gymmet. Jag har gjort några sådana program tidigare för bloggen, och du hittar alla mina träningsprogram jag skrivit om här: https://www.linabjorkskog.com/lina/traning/traningsprogram. Några av de populäraste träningsprogrammen har varit https://www.linabjorkskog.com/traning/tufft-hemmatraningsprogram-utan-vikter samt https://www.linabjorkskog.com/traning/kick-ass-traningsprogram.

    Fast det börjar nog bli dags att uppdatera med några nya program också, så bra att du påminde mig! Lycka till med träningen! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *