Similar Posts

24 Comments

 1. Jag har precis skaffat ett gymkort igen efter sommaruppehåll och det hela började med vad jag måste säga är mitt drömträningspass i höst. Min kollega tog med mig till gymmet en lördag förmiddag tillsammans med två träningsgalna vänner till henne. Vi tränade i närmare två timmar och fick chans att testa alla möjliga typer av nya övningar med vikter, kettlebells och maskiner, tack vare de träningskunniga damerna. Efter det duschade vi och så gick vi och åt lunch på ett café.

  Så himla bra helgnöje (hellre än att spendera lördagen bakis), att göra träningen ihop med andra!

  Hoppas alltså på fler sånna drömpass och skulle gärna ta del av ditt Kickstart Challenge Gym! :)

 2. jag skulle vilja vinna Hemmaträning Heavy!!!

  Mitt drömträningspass i höst är ett kortlekspass med tunga övningar tillsammans med min bästa vän Marita. Att dra av ett sånt pass där ingen av oss ens orkar säga nåt….knappt peppa varandra ger så otroligt mycket även fast det inte känns som det just då ;)

 3. Drömmen är att efter ett tufft pass typ cirkelträning eller långlänk ta en varm dusch och känna att jag klarade mej igenom och njuta av endorfinerna. Tyvärr inte så i dagsläge…

 4. Jag har hittat träningen som blir av å de e löpningen, men jag har fastnat…och tycker inte att jag blir bättre. Mitt drömpass skulle vara att jag orkar springa 10 km, så jag är gärna med i utlottningen av kickstart challenge löpning, tack!

 5. Efter att min andra graviditet snart är slut är mitt drömpass i princip vilket pass som helst där man får ta i lite och känner att kroppen håller och orkar! Men längtar kanske extra mycket efter att få jogga i skogen just precis efter att det slutat regna!
  Vill gärna vinna kickstart challenge gym!

 6. Njuter av långa barnvagnspromenader i det härliga höstvädret. Eftersom jag har en två månaders baby hemma, 2 kejsarsnitt i bagaget och en del extra graviditetskilon att bli av med, så skulle jag vilja vinna ‘mama’-paktet. Skulle sitta fint med ett träningsprogram som innehåller anpassade och bra övningar..☺

 7. Mitt drömträningspass är ett kortare pass på kanske 5-7 km i snabbt tempo som ger en fantastisk känsla. Jag vill flyga fram med styrka i benen, energi i kroppen och få en härlig endorfinkick. Just nu har jag lyckats överbelasta mitt ben och drömmer om att kunna springa obehindrat och så snabbt som jag vet att jag egentligen kan! Vill ha en bättre löpteknik och kunna springa mycket och långt utan skador!

  Vill vinna Kickstart Challenge Löpning!

 8. Mitt drömträningspass är ett svettigt och effektivt pass som kan utföras hemma. Så Kickstart Challenge hemmaträning heavy för mig.

 9. Mitt drömträningspass i höst är först en rask barnvagnspromenad för att få upp flåset, sedan lämnar sonen ute i vagnen och sova (länge) så att jag får ta ett svettigt styrketräningspass inomhus. För att ännu drömma vidare hinner jag också med en dusch innan sonen vaknar.
  Jag skulle vilja vinna något av hemmaträningsprogrammet, lite osäker på vilket.

 10. Drömpasset i höst är en långlänk i skogen i den friska och lite krispiga höstluften, helst med solen skinandes och löven i alla möjliga färger. Drömmen! Vill gärna vinna Kickstar challenge löpning, det skulle vara perfekt nu i höst!

 11. Längtar bort så drömträningspasset just nu skulle vara löpning eller vandring på nya fina stigar (kanske turkiet där ni var eller i fina bergtrakter i Norra Spanien eller Österrike. Skulle gärna vinna Kickstart Challenge hemmaträning Heavy.

 12. Efter min fjärde graviditet skulle jag gärna vinna kickstart challenge mama paketet så att skulle träna upp kroppen på ett säkert sätt.

 13. Mitt drömträningrspass i höst är en löprunda i lugnt tempo på ca 12 km, en solig dag med klar luft och massor av färggranna höstlöv! Drömmen vore att mitt “lugna” tempo låg på under 6min/km men har en bit kvar till det.. Så Kickstart löpning låter perfekt!!😊👍🏻

 14. Mitt drömträningspass i höst är att löpa över 10km. Jag har löpt lite under sommaren men längsta passet 7km. Skulle vilja klara långt och kunna njuta på samma gång! kickstart löpning skulle jag önska 😀

 15. Hej!

  Efter en lång dag med patienter och lite nervöst dagdrömmande om kvällens löpningspass så tar jag mig ut i sensommarens värme. Jag är fortfarande lite smått nervöst, som vanligt, ifall jag orkar med att springa och om jag klarar av att springa en lite längre sträcka denna gången. Jag börjar att springa med lätta, pigga ben genom parken. Under hela passet njuter jag av känslan att min kropp klarar av löpningen och jag njuter av att titta på sjön, alla människor som sitter runt omkring, joggar eller tränar. Efter nytt längdrekord, kanske 13 km, känner jag mig klar och givetvis får jag uppleva Runners high efteråt. Det skulle vara mitt drömpass!

  Hade gärna vunnit Kickstart löpning!

 16. Med en 5 veckor gammal bebis ser jag fram emot all träning efter några månader med mycket lätt motion. Mitt drömträningspass är en skön löptur i härligt höstväder där kroppen igen orkar springa. Med tanke på livssituationen vill jag gärna vinna kickstart challenge mama för att kunna träna rätt och säkert och få tillbaka de förlorade musklerna.

 17. Mitt drömträningspass är på ett folktomt gym en tidig morgon, med riktigt feelgoodmusik i öronen. Skulle behöva lite mer motivation, så kickstart challenge gym edition skulle inte sitta helt fel :)

 18. Mitt drömträningspass i höst är en löprunda i skogen på 10-12 km. Kickstart löpning vill jag gärna vinna.

 19. Mitt drömträningspass i höst är att efter all utomhusträning gå in på gymmet och lyfta lite tyngre. Känslan att ta sig ann ett nytt träningsprogram är härlig. Nyfikenhet och förväntan avslutas med en härlig träningsvärk!

 20. En perfekt dag börjar med en löprunda på Alvaret, innan dagens allvar börjar. Efter min “må bra-motiontur” har jag fått den glädje och -energikick jag behöver inför jobbet!

 21. Ett drömträningspass till hösten vore att komma ut i skogen tidigt en förmiddag när jag inte har något inbokat på flera timmar efteråt.
  Det får gärna vara lite grått och disigt väder, kanske en aning av duggregn ligger i luften, men totalt vindstilla.
  Jag snörar på mig mina trailskor från vivo och beger mig ut utanför stigarna och springer länge och lugnt. Allt är stilla i skogen och jag svävar lätt fram genom den kuperade terrängen och hoppar mellan stenar, över rötter och ner i den leriga jorden under mina fötter. Det känns som att skogen, just idag, är skräddarsydd för mitt löppass.

  Det skulle verkligen vara ett drömpass till hösten. Men tyvärr har jag tappat lite träning just vad det gäller löpning, så därför väljer jag Kickstart Löpning, om jag skulle ha turen att vinna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *