Black Friday – upp till 50 % rabatt på onlineträning!

Black Friday – upp till 50 % rabatt på onlineträning!

25.11.2016

Idag är det som bekant Black Friday och det tänkte jag också fira här på bloggen med att dra igång en riktigt stor och härlig rea! Den största jag någonsin haft på bloggen, faktiskt!

black-friday-reklam

Alla Kickstart Challenge – paket är på 50 % rabatt

& alla pt-onlinetjänster är på 30 % rabatt! (rabatten syns i kassan)

Klicka på länkarna för att läsa mera om produkterna. Rabatterna gäller från 24-27.11, d.v.s fram till söndagen. Passa på att använda rabatten nu även om du vill köra igång först efter nyåret – det går hur bra som helst att spara sin plats och köra igång när man är redo. 

Feedback av kunder om Kickstart Challenge

Jag har nyligen gjort en undersökning bland alla som testat något av Kickstart Challenge-programmen. Här är lite intressant fakta!

  • Över 90% rekommenderar Kickstart Challenge till sina vänner
  • Över 95% tyckte att produkten var rätt prissatt (2 kunde ha sett ett lägre pris medan 2 kunde ha sett ett högre pris)
  • Över 95% såg förbättringar och nådde eller delvist nådde sina mål

Några recensioner som kom in om programmen: 

Det bästa var att jag faktiskt fick lära mig vilka övningar som är bra för att träna upp just de rätta musklerna efter graviditet och förlossning. Efter tidigare graviditeter har jag inte riktigt vetat vilka de optimala övningarna är.

-Anna, 25 om Kickstart Challenge Mama

Det var superbra med övningar som kunde göras hemma utan redskap. Jag var så supernöjd med allting!

-Sofia, 37 om Kickstart Challenge Hemmaträning

Är supernöjd med detta paket … är på lagom nivå och man kan själv bästa hur man vill lägga upp sitt program dvs vilka dagar man kan/ har möjlighet att träna … och att nivån höjs efter halva tiden . Brukar rekommendera Linas Pt till mina vänner.

-Anna, 41 om Kickstart Challenge Löpning

Tycker det är ett toppenbra upplägg med både styrka och flås. Det är funktionellt, kort och intensivt, det gillar jag.

-Marika, 33 om Kickstart Challenge Gym

Här kan du beställa Kickstart Challenge på 50 % rabatt!

Bland alla som deltog i feedbacken lottade jag ut gratis träningsschema med alla program man behöver för en vecka, och vinnaren blev Birgitta! Grattis! Birgitta går just nu PT-online hos mig men får en gratis period sen när denna är klar. 

black-friday-ptonline

Rabatten gäller endast 1 st pt-onlineperiod per kund.

PT-online

Kort också om min PT-online i en liten mini-intervju med mig själv!

Hur skiljer sig från din pt-online jämfört med andra PT:s? 

Du har ingen bindningstid, utan kan när som helst testa en period på 7 veckor. Jag tror också mina program är en fördel, eftersom du får så mycket gjort på så kort tid. Styrka, kondition och rörlighet i ett och samma program. Plus att jag är fysioterapeut och ger bra rehab-övningar vid behov. 

Vem passar PT-online åt? 

Egentligen alla, oberoende av ålder, träningsbakgrund och kön, eftersom alla program görs från grunden så de ska passa precis dig och dina mål. Mina kunder är allt från unga 20-åriga tjejer till 65-åriga män. Ska jag säga min “typiska kund” är det en kvinna på 30-45 år som vill bli tightare i kroppen med mera muskler och mindre fett. 

Här kan du läsa mera om PT-online & här kan du beställa!

Kom ihåg att du kan beställa nu till rabatterat pris och köra igång sen när det passar dig. Det går också utmärkt att köpa pt-online som julklapp, i så fall skickar jag med ett fint presentkort som du kan printa ut och ge bort.

Tack för uppmärksamheten, och ha en skön Black Friday – oberoende av om du shoppar idag eller inte!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

One thought on “Black Friday – upp till 50 % rabatt på onlineträning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen