Årets 15 bästa träningspass

Årets 15 bästa träningspass

23.09.2016

Hurudana träningspass är så bra att du ännu efter flera veckor och månader kommer ihåg dem som ett av de bästa? Vissa träningspass är ju bara så, att de hålls kvar lite längre i minnet än de andra.

Här är mina bästa träningspass hittills i år, med start från de senaste passen!

1. Konditionsträning surfstyle under vatten

I sicilien snorklade vi ju en hel del, och en rolig grej vi testade på var att dyka ner och springa på bottnet med stora stenar. Undervattensträning är extremt jobbigt och det var inte många meter man orkade innan man måste till ytan och hämta luft. Men oj så cool man kände sig – som en riktig surfare!

Kategori: Sicilien

DCIM110GOPRO

2. Espoo Trail Run

Terränglöpning när det är som bäst. Otroligt tufft, men otroligt kul. Så mycket runner’s high.

Espoo Trail Run – Gyttja, terräng och härlig löparglädje!

espoo trail run

3. Löpning på sanddynerna i Danmark

Att springa på milslånga sandstränder när solen går ner, och ta ut några intervaller på dynerna – är det inte det som är livet?

Sommar och kitesurfing i Hvide Sande


danmark 11 löpning

4. Träningspass med familjen

I sommar träffades alla mina syskon och respektive och spelade ultimate frisbee, följt av löpning till stranden och dopp i sjön. Följt av mat i solen. Det var under en av de där fantastiska helgerna i sommar som man minns länge, länge.

Sol, bröllop, hög puls och många skratt

tankar5

5. Löpning som avslutas med ett dopp

Det var inget speciellt med löprundan runt Drumsö, men träningspasset lämnade i minnet tack vare doppet i havet efteråt. Ett svalkande dopp i ett sommarvarmt hav är bättre än undebart.

Bästa avslutet på en svettig löprunda

20160701_172955

6. Löpning i Mariehamn

Det var så otroligt vackert den där morgonen när vi vaknade i segelbåten i Mariehamn. Jag och Jonathan sprang tillsammans runt i Mariehamn och njöt av utsikten.

Löpning i Mariehamn – och vidare till Sottunga

löpning sommar

7. Hiking i Turkiet

Jag har aldrig gillat att gå, men Turkiet-resan ändrade min uppfattning. Det är underbart att vandra – speciellt när underlaget är jobbigt och utsikten magisk.

Kategori: Lykiska leden
bild10

8. Utomhusträning med syster

Träningspasset skedde i Jakobstad och träningen var egentligen ingenting särskilt. Men sällskapet var det bästa och feelgoodpoängen var många!

Solig helg med mycket löpning

20160430_173356-1
9. Pull-ups-träning med den coola gubben

Det här träningspasset minns jag eftersom jag träffade på en av mina idoler, den härliga 83-åriga gubben som gjorde pull-ups. Så vill jag också vara när jag är gammal!

Gymnastik utomhus med min nya förebild


gymnastik ute

10. Hiking i Sri Lanka

En jobbig förmiddag i värmen klättrade vi upp för Ella Rock. En riktigt kul upplevelse! Och den svalkande citronjuicen efteråt kommer jag att minnas i all evighet.

Vandring upp till Ella Rock

ella rock sri lanka

11. Surfing i Hikkaduwa, Weligama och Mirissa

Vågsurfingen i Sri Lankas södra delar var super, och det är framför allt den sista sessionen, den där eftermiddagen i Mirissa, som jag kommer ihåg. Jag hade en ganska stor bräda, så jag fick många av vågorna och insåg hur mycket jag älskar surfing.

Från Hikkaduwa till Mirissa i jakt på surf och sol

surfing kontaktlinser

12. Den där magiska löprundan i Sri Lanka

Allt med denna löprunda var magisk. Värmen, lukterna, växterna, aporna, barnen och skorpionen vi hittade. Men framför allt utsikten! Den optimala löprundan, verkligen.

Härlig löpning i Mirissa

lopning-mirissa2

13. Styrketräning med hantlar på gymmet

I crossfit tränar man inte så ofta med hantlar utan oftare med skivstång, men träningspasset jag kommer bäst ihåg tränade jag med hantlar. Jag kommer ihåg att jag kände mig stark och vältränad och hade så bra feeling efter passet.

frontböj hantlar

14. Kroppviktsträning på Taito

Ett av de roligare passen under året var definitivt besöket på Taitoliikuntakeskus, där jag förutom volter och hopp på studsmattan tränade kroppsviktsträning med alla roliga redskap.

Rolig action en lördagkväll

Taitoliikuntakeskus träning

15. Tennis tråkiga vinterkvällar

Jag älskar tennis. Speciellt tråkiga vinterkvällar då man inte riktigt har någon lust att träna, men vill göra något roligt. Varför spelar jag inte tennis oftare?

Svettigt spel, illaluktande tröjor och 100% njutning
tennis mejlans

Jag hoppas det blir många fler minnesvärda träningspass innan året är slut!

Hur ser dina topp 15 träningspass ut i år? 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen