Similar Posts

9 Comments

 1. Hej Lina,
  Hittade din blogg när jag letade info om SriLanka. Funderar på att resa dit m familjen 3-4 veckor under 2016…har 2 killar på 12 och 3,5 år. Skulle vara jätte häftigt att testa på surfing, samtidigt som vi letar en härlig beach som passar en liten kille oxå. Vad skulle du rekommendera ?? Mirissa? Kikkaduwa? Weligama? Tips på bra boende ? //Anna

  1. Hej! Vad roligt att du hittade hit till bloggen. För att få så bra surfing för de små killarna skulle jag rekommendera Weligama, som ligger ca 10 minuter med tuktuk från Mirissa. Men det går ju bra att bo i Mirissa och åka dit bara för dagen. Så gjorde vi, eftersom utbuden på både hotell och restauranger är mycket större här i Mirissa. Sen skulle jag också ta ett besök till Hikkaduwa. Stranden är jättefin där och det går också bra att lära sig surfa där – dock inte riktigt lika nybörjarvänligt som Weligama. Det finns boende i alla olika prisklasser här, så ni hittar säkert något. Vi har vissa dagar gått runt och letat boende för natten, och man hittar alltid något! Enjoy Sri Lanka :)

 2. Hej Lina!
  Läst om Sri Lanka på din blogg, undrar om du kan tipsa oss lite. Vi ska till Sri Lanka i februari 2017, ska resa runt lite men tänkte avsluta i Hikkaduwa eller Mirissa. Har hittat ett bra hotell i Hikkaduwa men blir osäker på vilket ställe som är mysigast. Vi är inga surfare, ännu :), och tror inte vi kommer att bli det, utan vill sola, softa, käka och göra lite av varje.

  Hoppas du kan tipsa mig lite

  /Kajsa

  1. Hej! Båda är bra men min personliga favorit av dem båda var helt klart Mirissa. Hikkaduwa har en finare paradisstrand, men Mirissa är bara så mysigt och härligt. Hikkaduwa lite mer stökigt tycker jag. Mirissa är lite längre bort, så därför åker de flesta till Hikkaduwa.

   1. Tack för ditt svar, det blev Hikkaduwa, skönt att det är en fin strand där. Kanske blir ett besök i Mirissa också. Ha en fin jul och ett gott nytt år.

    /Kajsa

 3. Rycker i rese- och surfnerverna nu! Tur Svenska sommaren är så man får lite av surftörsten släckt iallafall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *