SUP-träning inomhus

SUP-träning inomhus

13.01.2014

Sent blev det, men nu är jag hemma igen efter två riktigt roliga SUP-pass. Vem hade trott att det var så här roligt att paddla inomhus i en bassäng? Deltagarna trivdes och jag trivdes på kanten av bassängen därifrån jag instruerade. Synd bara att instruerandet går från kanten av bassängen, för jag skulle också gärna ha stått på brädan och fått en extra dos balansträning.

SUP inomhus

Tre bekanta filurer dök upp under dagens gratispass! 

Nu har alltså alla kurserna dragit igång på allvar och kommer att fortsätta hela vårterminen. Sen i maj ska det bli roligt att flytta SUP-kurserna utomhus, det ser jag fram emot!

Men nu ska jag dyka ner i en skön säng som väntar. Denna vecka har det har gått mycket energi till stressat schema och att förbereda gymnastikgrupper, men nästa vecka hoppas jag kunna fokusera mera på min egen träning igen. Musklerna saknar crossfit-träning…

PS. Om du ska skaffa SUP-bräda att träna på ska du satsa på modellen på bilden, Starboard Astro Yoga, som är en extra stabil och skön bräda som passar perfekt för att träna muskelstyrka och balans på! I ett senare inlägg ska jag gå lite in på hur man kan träna på SUP.

2 reaktioner på ”SUP-träning inomhus

  1. Emma myreklint skriver:

    Hej!
    Finns det såna här pass att boka in sig på? Ser sjukt roligt ut! Finns det i stockholm? :)

    1. Lina skriver:

      Hej! De här passen jag har hållit har varit i Helsingfors. Jag vet inte hur det är i Stockholm faktiskt, du får försöka googla :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Häng med på Facebook!

Följ med!

I samarbete med


Fråga vad som helst om träning!

Fråga:

Ditt namn:

E-post:

Jag vill också prenumerera på Linas nyhetsbrev

Jag svarar på frågan i ett inlägg inom kort!

Klicka här för att hitta alla besvarade frågor!

Gamla inlägg

Sök i bloggen