Gå ner i vikt

Similar Posts

4 Comments

  1. Jag äter efter Lchf ich tränar blandade pass på friskis 3-4 ggr/vecka och gjort detta i ca 6 mån och har gått ner ca 20 kg. Jag väger mig inte utan tittar mer på min kropp. Det jag undrar hur skall träna och äta för att få bort " dallret " och börja bygga synliga muskler? Är inte nöjd med min kropp än. Funderar på att börja gymma, vad tror du om det?

  2. Ojdå, superbra jobbat, vilka fina resultat! Får att tighta till kroppen är nog styrketräning det bästa i kombination med passen eller annan pulshöjande träning. Ett eller två pass styrka i veckan med nåt kring 10 x 3 upprepningar skulle säkert vara det du behöver! Gärna stora övningar som tränar flera muskelgrupper på samma gång, så får du en högre intenstitet i passet. Lycka till!

  3. Jag har gått ner dryga 20kg jag med, har räknat kalorier, ett underskott på ca 500kcal/dag. Vilket motsvarat ca 0,5kg i veckan. Nu är det ändrat till 300/0,3kg/vecka. Äter mig mätt och tränar både gym och långdistanscykling. Nu har jag börjar kaloriräkna sambon som med med väger 10-15kg för mycket. Det verkar fungera klockrent på honom också. Så visst går det, men vi förbjuder oss varken pasta, bröd eller glass och får äta oss mätta och går ner i vikt i alla fall. Allt handlar om hur mycket man äter och gör av med. Jag har 5-7kg kvar till min målvikt och ser inget hinder. Men visst krävs det ett vist tålamod och disciplin! :)

    Före och efter: http://cyklaochspring.blogspot.se/2013/08/framgangshistorian-skickad-och-klar.html

  4. Grattis till de superfina resultaten! Kul att du bevisar att det nog är möjligt! Fast det är säkert inte alla som skulle klara det, krävs säkert en del tålamod som du sa! Tränar man mycket funkar det oftast bra på det viset. Själv åt jag också mer kolhydratrik mat än nånsin i Thailand och gick ändå ner i vikt, eftersom jag kitesurfade flera timmar om dagen. Så visst ligger det något i det där in- och ut- kaloriräkningssystemet, men för någon som tränar lite blir det säkert svårare att hålla. Men grattis än en gång, och lycka till i fortsättningen! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *