huvudvärk efter träning

Similar Posts

4 Comments

 1. Själv brukar jag få en konstig huvudvärk där jag känner mig allmänt “borta i skallen” främst efter att jag sprungit, får ibland gå och lägga mig och vila/sova en stund för att jag kan vara så trött i huvudet efter en löptur ibland.. Månne det kan bero på detta, kanske jag drar upp axlarna.. Eller kan det vara att jag andas fel medans jag springer så jag får huvudvärk av lätt syrebrist? Kan ju faktiskt känna mig lite yr efteråt också, plus att jag snabbt blir flåsig då jag springer. Vid t.ex. styrketräning, gympa eller zumbapass brukar jag inte känna på samma sätt..

  Skriv gärna ett meddelande i min blogg då du svarat på min kommentar, så jag säkert hittar tillbaka till det här inlägget, vore kul ifall du kunde ge lite synpunkter/tips angående detta :)

 2. hej,
  Jag har också huvudvärk efter styrkträning en dagen efter ca 12 timmar efter.
  när jag tar 400mg ipren då gå över smärta.
  Jag undrar om jag kan få tips eftersom jag behöver inte ta ipren till varje träning pass.
  Tack

 3. Hej!
  Får ofta huvudverk efter att jag simmat. Troligtvis för att jag spänner mig men vet inte hur jag inte ska spänna nacken när jag simmar…

  1. Hej! Har du testat att använda simglasögon? Simmar man utan simglasögon måste man titta uppåt med huvudet vilket gör att nackmusklerna spänns. Det är därför bäst att använda simglasögon och att tänka på att titta snett neråt/framåt när man simmar, så nacken kan vara avslappnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *