låtlista intervallöpning

Similar Posts

10 Comments

  1. Här har du en relativt ny läsare som blev väldigt glad över att du delar med dig av denna spellista. Har tänkt på att komponera en liknande själv min inte kommit till skott så tusen tack. Gillar låt valen skarpt och ska testa listan nästa gång jag ska ut på löptur. :)

  2. Har funderat på kompressionsstrumpor ett tag men kommit fram till att jag borde klara mig utan. På vintern har man ändå långkalsonger och på sommaren vill man undvika den fula solbrännan som fotbollsspelare brukar ha (dvs bara bränd vid knäna :P). 
    Och klarade 2 mil i mina minimalistiska skor i söndags så vaderna verkar klara sig bra (dock inte knät och fötterna) :D

    1. Jo visst klarar man sig utan, men det är mycket skönare att springa i dem än utan! ;) Ränder har jag ändå av våtdräkter så några fler gör ingen skada för mig.. :P Fint jobbat till de 2 milen! Men det är nog faktist en stor belastning på alla leder, mina fötter klagade nog också efter halvmaraton. :P

  3. Verkligen en superbra spellista! Använde den idag när jag var ute och det kändes verkligen i hela kroppen när takten ökade! Tackar för den =) Men jag undrar också när du ska lägga upp bilder/förklaringar på ditt core-pass, skulle nämligen vilja prova det men vet inte riktigt hur alla övningar går till. =) 

  4. Har tagit ner din intervallista nu och imorgon ska jag ut och testa den :D ser jag fram emot! Tack för all motivation och inspiration du ger mig :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *