Löpning med ont i ryggen

Löpning med ont i ryggen

11.04.2013

Dagens springtur runt Tölöviken var kallare än igår, även om jag hade på mig tjocka vintertights. Nya kompressionsstrumporna från Gococo i snygg rosa färg värmde och gav stöd åt vaderna, vilket var riktigt skönt. Med musik i öronen fick jag energi och benen bara sprätte iväg.

Tyvärr har jag haft problem med ryggen de senaste dagarna (säkert av allt sittande, är ju van att röra på mig på jobb), och vet inte riktigt vad jag ska mig till med den. Har strålande ischias-liknande smärtor på baksidan av benen när jag sätter ner fötterna när jag springer. Kunde springa 45 minuter, men det störde ganska mycket ibland. Nu får jag ta till alla mina fysioterapi-knep för att få bort det. Stretch av muskler och spända nervbanor och inte sitta för länge i taget. Kanske är det bara lilla piriformis som är spänd? Nåja, ska hoppas det går om snart för det är inte skoj alls.

löpning

gococo kompressionsstrumpor

Nu ska jag iväg till Verkkokauppa och hämta hem en ny dator. Denna jag använder nu har testat mina nerver länge nu, plötsligt bara krashar den för att den inte orkar. Skulle också vara trevligt med en dator som faktiskt är bärbar och inte slår av när man drar ut sladden! Så ska se vad vi hittar!

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen