Billiga träningsskor

Similar Posts

6 Comments

 1. Ang. inomhusträningsskor så höll jag på och provade en drös i olika sportaffärer och slutligen hittade ett par som satt klockrent och speciellt en detalj som jag gillar är stödet under mellanfoten och bara lite dämpade fram. Att de hade lågt pris var en härlig bonus dessutom:-)
  SOC M ID 680 för 399 svenska kronor på Stadium.
  MVH,
  Stefan

 2. För bollsporter tycker jag inte man ska ha för mycket dämpning. Större risk att stuka foten bara eftersom man gör så mycket riktningsförändringar.
  Och vet man vad man vill ha och storlek så kan man beställa från england. brukar vara ordentligt mycket billigare, ner mot 50% eller mer. Typ Wiggle eller Startfitness brukar vara populära. Har funkat bra när man inte bryr sig så hårt om att stödja lokala handlare och så.
  Mina personliga allroundskor är adidas handball Spezial. Men tror de kostar lite mer än 50 euro om de inte är nersatta eller köps från utlandet.

 3. Så hemskt mycket dämpning tror jag inte heller att man behöver, men har man de allra tunnaste skorna så tycker jag själv att fötterna tröttnar snabbt. Men man vänjer sig ju antagligen rätt så snabbt om man kör på tunna skor. Bra att du har utländska alternativ till shoppandet för den som vill ha det! :)

 4. Lina Björkskog Nä, allra tunnaste skulle jag nog inte heller ta för bollsport. Största problemet tycker jag brukar vara värmen när man far runt massa på innomhusgolv. Pga friktionen blir sulan varm och det fortplantar sig till foten så att den efter längre pass kan kännas helstekt :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *