suunto ambit 3 pulsklocka

Similar Posts

14 Comments

 1. Jag har aldrig använt pulsbälte men är det inte jobbigt att sätta på och så? Jag köpte TomTom Runner 2 Cardio bl.a. för att den mäter puls på handleden. Pulsbälte är kanske mer korrekt visande.

  1. Pulsbältet märks inte egentligen av och är enkelt att sätta på, så jag tycker det inte är något jag störs över. Jag har också för mig att det ska vara mer exakt med pulsen, men jag är inte säker!

 2. Kunde du tänka dig att göra ett inlägg också om alla hemligheter som movescount avslöjar om träningspasset!? Och hur man ska lägga upp träningen när man löper med pulsklocka?

 3. Har precis köpt en likadan och lagt in windsurfing som min aktivitet. Jag har samma mål som du att få mäta sträckan och hastighet. Blir rätt snurrig av alla funktioner och olika knapptryckningar, kan du kort beskriva hur man startar mätningen av en session på vattnet och hur man sedan kan läsa av densamma efteråt i telefonen. Keep ripping!

  1. Det kan jag göra! Jag måste bara kolla att jag kan alla funktionerna först – förra sessionen på vattnet tyckte jag klockan låste sig på nåt sätt, eller så var det bara jag som inte visste var jag skulle trycka.. ;)

 4. Sweet klocka! Grattis för ett bra köp :)
  Rekommenderar dessutom att koppla Movescount till Strava [https://www.strava.com] så kan man hålla koll på vad kompisarna håller på med också.

 5. Hej Lina
  Vilken motiverande blogg du har!
  Du verkar ha en otroligt stor motivation och träningslusta.
  Såg att du köpt en vit suunto pulsklocka,
  just en sådan har min flickvän Martina önskat sig sedan ett tag nu.
  Jag kan inte hitta den någonstans, slutsålt överallt!
  Har du något tips var jag kan hitta en likadan?
  Eller du kanske rent av är sugen på att sälja den du har;)
  Hälsningar David

  1. Hej! Tack ska du ha! Jag gillar klockan mycket så tänker inte sälja den tyvärr ;) Vet inte var du kan hitta, själv googlade jag efter den på nätet. Hoppas du hittar den nånstans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *