Grön smoothie med spenat och kiwi

Grön smoothie med spenat och kiwi

14.09.2016

Min gamla mixer krashade för ett tag sen, och sen dess har jag levt ett liv utan smoothies. Det livet blev tyvärr ganska tråkigt, så idag köpte jag äntligen en ny som lyser i härligt blått på köksbänken. Fungerar verkar den göra också!

smoothie

Grön smoothie

  • Naturell yoghurt
  • Spenat
  • Kiwi
  • Apelsin
  • Lime

Dagens smoothie ville jag ha fräscht grön, så jag blandade i naturell yoghurt, två nävar spenat, saften från en apelsin, en kiwi och saften från en halv lime. Frukterna gör att smoothien smakar gott även om man lägger i en hel del nyttig spenat. Tyvärr var min avocado jag hade hemma dålig, för jag vet den skulle ha passat bra i den också!

grön smoothie

Jag kommer att laga en hel del gröna smoothies i fortsättningen också, för det är ett sånt enkelt sätt att få i sig lite extra nyttigheter. Idag fungerade smoothien perfekt som snabbt och gott mellanmål i väntan på middagen.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

One thought on “Grön smoothie med spenat och kiwi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen