Billig sport bh

Similar Posts

5 Comments

 1. Hej Lina!
  Jag har nyligen upptäckt din blogg och tycker att den är väldigt intressant att följa!
  Men framförallt så fastnade jag för din blogg eftersom jag är Sjukgymnaststudent. 
  Jag har en fråga som jag funderat ett tag på och kom på att jag kanske kunde ställa den till dig! Vid en sjukgymnastisk undersökning, skall alltid grovneurologin testas? (sensibilitet, reflexer, grovkraft). Jag har nämligen inte riktigt förstått när jag ska använda mig av foramenkompression, grovneurologi, SLR och nervsträckstest för n. ulnaris, radialis och medius. Är det något av dessa som är ett “måste” och andra som man går vidare med om man har fått någon fynd som talar för att man bör undersöka saken vidare?

  Hälsningar,
  Carolina

  1. Hej Carolina! Eftersom patienterna på en poliklinik varierar från allt från sensträckningar till svåra neurologiska sjukdomar, så ska man inte testa alla patienter på samma sätt. Sensibilitet och reflexer är sådant som jag sällan använder mig av, främst om det är någon form av neurologisk skada. Förstås är det alltid bättre att göra flera test än färre, men olika test används beroende på vilken typ av skada det rör sig om. SLR använder jag på alla ryggpatienter, och nervsträcktesten är bra att ta om det rör sig om smärta i armen. Muskelstryka och ledrörlighet är kanske mera såna saker som jag brukar testa med varje patient. Hopas du fick någon hjälp av min röriga kommentar! 

 2. Tack så jättemycket för ditt fina svar! Jg älskar också att dom är färgade:) kram / linnea

 3. Hej! Jag har många års erfarenhet av sportbhar (och bhar) överlag. Har haft stora problem att hitta storlekar och rätt passform mm, så har hunnit utforska en del… Har man lite större bröst (redan så att man inte ostört går utan bh) så rekommenderar jag man skall använda en sportbh med riktiga bh-storlekar. Det finns en orsak till att en del plagg kallas sportTOPP och andra sportBH. :)
  Själv rekommenderar jag Shock Absorber och Panaches nyaste. Shock Absorbers är mycket dyra i Finland, upp till 70 euro (såg nga för 55 euro i Prisma). Men köper man från engelska nätshoppar kommer man undan med halva priset! (Tänkte bara tipsa eftersom jag nästan varje gång är på joggingrunda eller jumppa ser någon kvinna som använder fel sportbh. De använder alltså vanliga sporttoppar, som inte stöder eftersom de inte är i deras specifika storlek. Jag vet också själv hur jobbigt det är att springa med armarna tätt intill brösten för att täcka studsandet eller kanske ibland t.o.m. hålla i brösten. Men efter att ha börjat använda riktiga sportbhar så är det ett minne blott. Jag får inte betalt för detta, även om det skulle vara mitt drömjobb att sälja rätt underkläder…) :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *