Kicka igång gymträningen!

Kicka igång gymträningen!

04.01.2016

Nu är Kickstart Challenge Gym Edition äntligen här, hurra!

Kort sagt så är Kickstart Challenge Gym Edition det jag önskade att jag hade när jag började träna på gym. När jag letade mig fram bland benmaskinerna som 16-åring och försiktigt testade olika hantlar, när jag inte egentligen visste riktigt vad jag gjorde och varken tränade målinriktat eller effektivt.

Min önskan är att just DU skulle vara lite mindre osäker på ditt gym, och att du träna på ett sätt som ger resultat. Jag vill att du vågar ta för dig och vet vad du ska göra, så du får till riktigt bra träning som på en kort tid ger bra resultat. 

Just därför har jag gjort upp detta paket, Kickstart Challenge Gym Edition. Dessa program är exempel på hur jag ofta tränar själv – tidseffektivt och smart, med fokus på styrka, flexibilitet, explosivitet och kondition.

kickstart challenge gym edition

Sex gymprogram i crossfit-stil

Kickstart Challenge består av sex olika gymprogram och förslag på 12 intervallpass, som görs 3-4 gånger i veckan. Du tränar ibland med fokus på ben, ibland med fokus på överkropp, ibland helkroppspass – men alltid högeffektivt och tidssparande träning i något som kanske kan kallas crossfit-stil (även om med enklare övningar).

Passar alla

Programmen har jag planerat så att de passar alla. Du får tips på lättare och svårare varianter av övningarna och du kan själv välja hur tung vikt du ska använda.

I Kickstart Challenge får du allt serverat på ett silverfat så att du slipper tänka själv. Du tränar alla muskelgrupper, både kondition och styrka, och har ett bra upplägg mellan vila och träning. Du kan själv välja vilka dagar du vill träna, och sen är det bara att köra igång!

Så nu är frågan – vågar du anta utmaningen?

327.00 krLägg i varukorg

Läs mer om Kickstart Challenge Gym Edition här!

 

Eftersom jag lagt ner mycket tid på att du ska få bästa möjliga upplägg på träningen, med produkter och innehåll som motsvarar 2 perioder av PT-online (214 €), så fås de inte helt gratis, men för bara 34,70 €/327 SEK är programmen dina.

Programmen är en uppföljare till Kickstart Challenge Hemmaträning.

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

7 thoughts on “Kicka igång gymträningen!

 1. Christina skriver:

  Hej!

  Jag har köpt detta men det kommer inte någon produkt. Vad beror det på?

  Hälsningar
  Christina
  Jurist

  1. Lina skriver:

   Jag har haft problem med leveranser till vissa e-mailadresser. Det ska egentligen skickas direkt. Ursäkta dröjsmålet! Jag skickade dig produkten på din e-mail redan!

 2. Jennifer skriver:

  Hej! Jag får inte produkten på min mejl… hur lång tid ska det ta?

  Hälsningar,
  Jennifer

  1. Lina skriver:

   Hej Jennifer, jag svarade på din mail och skickade dig programmen igen!

 3. Zohreh skriver:

  Set är bra och gå vidare o träna ,

 4. Elin skriver:

  Hej! Jag får inte programmen till min Mail. Hur ska jag göra? Jag vill inte betala innan jag fått det jag beställt.

  1. Lina skriver:

   Hej Elin! Jag svarade till din mail! Du borde ha programmen nu :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen