Träningspass utomhus

Similar Posts

9 Comments

 1. Hej Lina.

  Jag har en fråga som jag inte hittar svar på någonstans på internet. Jag har gått upp mycket i vikt de senaste åren då jag pga skada inte har kunnat träna.

  Nu vill jag främst gå ner i vikt. Sedan kommer jag också att träna muskulatur. Men min fråga är såhär. Låt oss säga att jag står på en trappmaskin i ca 45 minuter och sedan helt är slut men när jag har fått vila i en timme eller så, känner jag att jag vill fortsätta förbränna igen och vill upp på maskinen igen.
  Kan man göra det? Är det sunt? Jag menar inte mentalt utan slitagemässigt. Är det ok att hoppa på hästen igen? Jag har lite bråttom att gå ner i vikt nämligen.
  Hur länge måste man vila mellan två såna pass?

  Kosten sköter jag jättebra men vill ta bort många kilon inom en kort tid.

  Här får du ett tips av mig som tack för att du förhoppningsvis svarar på min fråga.
  Du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
  Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Kähler till Georg Jensen kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

  1. Hej! Jag skulle rekommendera att du ser över kosten istället.Träning flera timmar om dagen behövs inte för att gå ner i vikt. Om du har tid och ork och energi, så tror jag nog det går bra att trampa vidare (det beror ju på hur hög intensitet du hållit på med), men personligen skulle jag rekommendera att istället lägga in ett effektivt 30 minuterspass på gymmet med exemeplvis 4-5 styrkeövningar, som du gör i superset med lika många pulshöjare. Enkelt och effektivt och du får kanske ut lika mycket av träningen som av 1,5 h på trappmaskinen.

 2. Jag har alltid velat göra pullups eller chins, men inte riktigt klarat av.
  Jag har dåliga handleder och greppstyrka för tillfället (arbetsförslitningar) och mina axlar är inte helt iskick heller. Jag gör ofta roddövningar på mina träningspass, gillar dem!
  Men jag antar utmaningen! Vet inte om det är så bra med mina axlar, men det är väl att känna efter. Nu är det ju redan fredag, och jag har bara tänkt köra ett pass till denna vecka, men jag fortsätter nästa vecka! :)

  Läste igenom dina senaste inlägg (har inte kikat in på en tid nu). Jätteintressanta!
  Och videon du hade satt upp här i inlägget. Jag var så imponerad av din styrka.

  /Kitty

  1. Då är det super för dig att träna roddövningar och pull-ups, om du har dålig greppstyrka. Du kan ju börja riktigt försiktigt och känna efter hur det känns. Tack ska du ha, lycka till med träningen! :)

   1. Körde en riktig hård träning för axlar, skuldror, armar och rygg i lördag. Mycket rodd och dragövningar, försökte mig på lite chins och pullups och att hoppa upp och bromsa ner, eller bara hänga. Det var tufft men roligt. I helgen har jag knappt kunna lyfta ett mjölkpaket eller svänga på ratten då jag kör! :D Vilken träningsvärk! Var minsann och väckte nå muskler. Fick nog fortfarande pinas lite på gymmet idag innan musklerna blev varma.
    /Kitty

    1. Ojdå, det låter som en riktigt jobbig träningsvärk! Men bra jobbat och roligt att du fick det att kännas med pull-ups och chins! Det är en så bra övning på många sätt! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *