Similar Posts

12 Comments

 1. Hej,
  Jag har sedan länge blivit inspirerad av din träningsblogg och jag brukar sätta upp träningsmål för varje månad. Men hittills har jag “bokfört” i en vanlig kalender, men ja antar att det finns någon smart app för detta. Använder du någon eller kan du tipsa om någon sådan app. Jag skulle alltså önska en app där jag kan skriva in ex. mål/månad ex. cykla 200 km, springa 50 km osv… sen borde det vara enkelt att fylla i då jag tränat och så kunde man kanske se statistik på ex. hur stor procent av mitt mål jag gjort osv. Tacksam för tips.

  1. Skriv en träningsdagbok i Excel om du har det på datorn då är det lätt att summera vad du gjort

  2. Hej Ellen, jag använder HeiaHeia som berättar åt mig hur mycket jag t.ex. cyklat/sprungit under året. Vet inte om det finns nån månadsrapport, men åtminstone får du en årsrapport! :)

  3. Du fick redan bra svar där :) Google kalendern funkar utmärkt att skriva in träningen i för mig, men finns säkert många bra appar också, som jag faktiskt inte har koll på.

 2. De har Soma Move pass på studio z men jag har aldri testa. Kanske vi kan prova nångång när du kommer hitåt.

  Roligt att mittiallt hör dig i X3m igår tå ja satt i bilen på väg till tandläkarn! Bra intervju.

  Ha det bra, saknar dig!

  1. Aha, sidu bara! He sku vara intressant att test på nångång! Hadd int trodd att nån sku ha hört intervjun tå he var mitt på dan, men tydligen hamna några stackare å hör på, hehe :D Saknar dig å! Vi får ta det där passet på studio z nästa gång ja e där :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *