En rolig utmaning rikare i bagaget

En rolig utmaning rikare i bagaget

12.02.2014

Vi startade precis från mässcentrum, och nu sitter vi i bilen på väg mot Jakobstad. Det blev en heldag på båtmässan ännu idag, med Rautio Sports, Rip Curl och Erimover.

Idag ledde jag de sista tre SUP-passen. Det var roligt att märka att hur jag efter varje pass slappnade av lite mer och kunde njuta av det utan att vara nervös. Att hålla ledd jumppa på en stor mässa framför folk, dessutom pratande i en mikrofon på ett annat språk än mitt modersmål blev definitivt denna veckas utmaning – men som känns riktigt bra när jag klarade av det!

supträning

sup-träning

Jonathan och Tony kom med på dagens sista pass och Jonathan fotade under passet

Sen fanns det alltid tid för att stå på huvudet nu som då, åka wakeboard och titta på flyboard. Uusi Aalto var definitivt mässans roligaste avdelning.

SUP träning

wakeboard

Men som sagt är vi i bilen nu på väg till Österbotten. Jag satsar på några dagar välbehövlig vila från träning innan träningskursen i helgen!

 

 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen