Stretchning av vaden

Similar Posts

7 Comments

 1. Hej Lina. Jag hittade din blogg efter sökning av “träna rumpan” :-) Frågan jag ställde mig var om det går att träna rumpan, och ja det går ju som du har vissat i din blogg. Fast än har jag inte satt fart med någon träning. Jag har tyvärr inte hittat motivationen. Men jag har en fråga till dig. Var är bilden på din bakgrund tagen? Gissar på Gran Canaria, maspalomas? En mycket inspierande bild iaf. Mitt mål är att gå ner dom kg jag behöver och åka ditt och ta en bild, givetsvis när jag hoppar i sanden ;-) Mvh Tina E

  1. Jovisst går det att träna rumpan, och riktigt bra dessutom.. ;) Bilden är tagen i Tarifa, som ligger längst nere i Spanien, nära Gibraltar. Det är jättebra att ha såna mål, lycka till med träningen nu! :)

 2. Hej! Mycket fin blogg!

  Köpte ett par fivefingers bikila för inte så längesedan. Kan säga att jag hade stor användning av detta inlägget!:) Man kände ju att man hade vader dagen efter iallafall haha.

 3. Hej! Hittade din blogg då jag sökte på träningsbloggar och jag funderar en sak. När jag tränar magmuskler så får jag jätteont i ryggen, vet du vad det kan bero på?
  Tacksam för svar!

 4. Hej
  Är det ett måste att stretcha minst 40 sekunder?
  Vet inte varför detta stoppar mig att stretcha. en vän till mig sa att om du inte stretcha 40 sekunder då är f meningslöst att stretcha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *