Tips på billig kettlebell

Tips på billig kettlebell

20.10.2013

Det blev en riktigt rolig helg som till stor del gick i shoppingens tecken, för småsystrarna Maria och Sara visste vad de ville ha. Men det var roligt att guida dem till de olika affärerna och hjälpa dem hitta tröjor, byxor och klänningar. Själv har jag blivit riktigt dålig på att shoppa, med som tur är jag är sponsrad med kläder också så behöver jag sällan köpa nåt om det inte är något speciellt. (Jag har by the way denna helg gått från Roxy till Rip Curl, så i fortsättningen är det Rip Curl som gäller! Båda av dem har jättesnygga kläder av bra kvalitet, men Rip Curl är kanske ännu snäppet vassare på våtdräkter, så det ska bli roligt att byta.)

Men från en sak till en annan när inlägget ändå är så osammanhängande och när vi ändå pratar shopping – tips på en billig kettlebell som jag hittade för några dagar sedan.

Kettlebells är faktiskt rätt så dyra att köpa, och blir dyrare ju tyngre de är. Men den billigaste kettlebellen hittills hittade jag faktiskt på Tarjoustalo här i stan, där de bara kostade runt 20 euro för de vanliga vikterna. Riktigt billigt faktiskt. Men nu har ju inte alla tillgång till superaffären Tarjoustalo så ifall man vill köpa från nätet finns de billigaste (som jag är medveten om) från Gymkompaniet (8 kg för 249 SEK) och Sportamore (10 kg för 399 SEK) samt fitnestukku (10 kg för 39,90 €). Hojta till om ni hittat något ännu billigare kettlebell av de samma vikterna så ska jag lägga med dem också!

billig kettlebell

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

2 thoughts on “Tips på billig kettlebell

  1. Jesper Wänberg skriver:

    Ja rusta 299 för 16 kg och de lättare är ännu billigare

  2. Tommy skriver:

    Biltema

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen