Tidig kettlebellträning på Vetosali

Tidig kettlebellträning på Vetosali

02.04.2014

Samma tid som när jag normalt brukar stiga upp var jag idag färdigtränad. Det blev ett riktigt svettigt gruppass på Vetosali, Kettlebell BootCamp. Träningen gick riktigt bra för min egen del, och jag njöt av känslan av att kämpa med de tunga vikterna medan solen sakta och försiktigt vaknade till liv och lyste upp salen. Jag gillar att träna med kettlebell. Passen med kettlebells blir alltid svettiga, och både puls och styrka tränas, vilket ger en skön känsla i kroppen efteråt. Tung träning – men skönt.

kettlebell Bootcamp

Nu har jag riktigt bra med energi för resten av dagen, vilket också lär behövas. Jag har mycket att göra idag, vilket också var orsaken till min tidiga träning. Nu ska jag först lämna in förra årets skattedeklaration som ska in idag, och sen ta itu med jobb framför datorn innan dagens PT-kund och packning inför resan. Jag var lite stressad igår när jag gick och lade mig, men Jonathan påminde mig än en gång att det inte är allt jag har att göra som är orsaken till stressen, utan att det är jag själv som stressar upp mig. Man kan alltid välja själv om man vill stressa eller inte. Även hur mycket man har att göra så blir saken inte bättre av att du dessutom stressar över det. Så jag bestämde mig och föreställde mig att mina orosmoment flög bort så inget av stressen fanns kvar.

En riktigt härlig och solig onsdag önskar jag dig!

 

Träningsprogram och -upplägg just för dig:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kickstart Challenge 14 veckor

Vågar du anta utmaningen?
En 14-veckors utmaning för dig som vill träna hemma utan redskap 3-4 gånger i veckan. Du får 8 effektiva träningsprogram, träningsdagbok, träningstest m.m. Läs mer och beställ!

Välkommen!

Lina Björkskog från Linas Träningsblogg

Välkommen till min blogg! Här på min blogg skriver jag om mitt stora intresse: träning och hälsa. Med denna träningsblogg vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning får och ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla! Do what you love and love what you do, helt enkelt.
Jag som skriver denna blogg är Lina, en finlandssvensk 27-årig fysioterapeut och PT, som njuter av livet och tar dagen som den kommer. Du hittar mig oftast i Helsingfors, ibland i Jakobstad eller inte heller allt för sällan någon helt annanstans där gräset är grönare och vattnet varmare. Jag planerar sällan mina träningspass utan gör det jag har lust med. Oftast blir det svettiga crossfit-pass, löpning eller mountainbiking. Om det inte blåser förstås, för då är jag på vattnet och kitesurfar.

Följ med!

I samarbete med
Gamla inlägg

Sök i bloggen